Okulistični pregled vida za očala, kontaktne leče ali vozniško dovoljenje

 

Osnovni okulistični pregled vida za očala nam v prvi vrsti pokaže, ali potrebujemo (nova) očala ali ne. Gre za hiter in enostaven, pa tudi brezplačni pregled, saj zanj ne potrebujemo napotnice svojega osebnega zdravnika, ampak je dovolj samo zdravstvena kartica. Temeljiti okulistični pregledi pa so namenjeni odkrivanju in zdravljenju bolezenskih sprememb na vaših očeh, okulist specialist pa pri tem opravi številne preiskave. Ker lahko do obolenja pride na kateremkoli delu očesa, je izredno pomembno, da okulist pregleda tako sprednje, povrhnje dele očesa, kot tudi očesno ozadje z mrežnico. Za brezplačni splošni okulistični pregled, ki na vsako leto in pol oz. na vsakih 18 mesecev pripada vsakomur, potrebujete veljavno napotnico osebnega zdravnika, v nasprotnem primeru je pregled samoplačniški.
 

Poleg osnovnega pregleda vida za predpis očal ter splošnega okulističnega pregleda vida in očesnih napak okulistična ambulanta Bonis v Ljubljani izvaja tudi naslednje okulistične preglede:

  • razširjen okulistični pregled za medicino dela – za izdajo potrdila za vozniško dovoljenje ali potrebe zaposlitve; ter
  • okulistični pregled za kontaktne leče.
  • Okulistični pregledi se izvajajo v dveh poslovalnicah, in sicer na Tržaški cesti 15 (Ljubljana-Center) ali v hipermarketu E. Leclerc na Rudniku, opravlja pa jih okulist specialist. Na okulistični pregled se lahko naročite osebno v ambulanti, po telefonu 01/426 18 18 (od ponedeljka do petka med 8. in 19. uro ali v soboto med 9. in 12. uro) ali preko spletnega obrazca, ki ga najdete na naši spletni strani.

 

Okulistični pregled za vozniško dovoljenje podoben splošnemu pregledu

Okulistični pregled za vozniško dovoljenjeZ okulističnim pregledom za izdajo ali podaljšanje vozniškega dovoljenja ugotavljamo predvsem sposobnost za vožnjo glede na kategorijo vozniškega dovoljenja. Podoben je splošnemu okulističnemu pregledu, le da ga prilagodimo specifičnim zahtevam. Ob tem se izda Obrazec št. 6, ki se ga nato predloži zdravniku Medicine dela, prometa in športa. Okulistični pregled za vozniško dovoljenje je samoplačniški in stane 25 evrov.

Optika Krstič je ena najstarejših optik v Ljubljani, saj posluje že od leta 1984. Našim strankam zagotavlja celovito oskrbo vida in nakup optičnih pripomočkov. Vsakemu posamezniku se posvetimo individualno, saj je naša želja prav vsem omogočiti lepši pogled na svet.

 

Optika Krstič Ljubljana-Center – najboljši in najbolj ugoden okulist v Ljubljani. 

 

EKSPRES OPTIKA MIRO KRSTIČ S.P. | Okulistični pregled za vozniško dovoljenje, okulist v ljubljani, brezplačni okulististični pregled - povezave do naše spletne strani:

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2BB2C
EKSPRES OPTIKA MIRO KRSTIČ S.P.
Naslov
TRŽAŠKA CESTA 15
1000 LJUBLJANA
Spletna stran
E-pošta
01 4261818
Seznam fraz
okulistični pregled za vozniško dovoljenje, okulist v ljubljani, brezplačni okulististični pregled
ZEMLJEVID