Pregled vida v Optiki Krstič

Pregled vida je nujen pred vsakim naročilom očal ali leč, saj lahko le pregled za kontaktne leče ali pregled za očala natančno pokaže, kakšno korekcijo vida potrebuje vsak posameznik in kaj je najbolj ustrezna rešitev zanj. Okulistična ambulanta je del Optike Krstič, v njej pa imajo naše stranke na voljopregled vida, preden naročijo očala ali leče. Naša okulistična ambulanta zaposluje okulista, ki bo natančno pregledal vaše oči in vam glede na to, kaj bo pokazal pregled za očala ali kontaktne leče svetoval. S tem, da imamo v Ljubljani optiko že več kot trideset let (danes kar štiri poslovalnice), nenehno dokazujemo, da o naše storitve i izdelki kakovostni, saj nam je uspelo ne samo ohraniti posel, temveč celo povečati njegov obseg.

Kontaktne leče z dioptrijoPregled za kontaktne leče

Pregled vida pred naročilom kontaktnih leč poleg določitve dioptrije, ki je potrebna tudi, kadar pridete na pregled za očala, vključuje še izmero ukrivljenosti očesa in premer očesa. Pregled za kontaktne leče v drugem delu vsebuje še svetovanje, in sicer naša okulistična ambulanta skuša vsem uporabnikom oziroma tistim, ki se bodo z lečami srečali prvič, ponuditi čim več podatkov o uporabi. Naša okulistična ambulanta in optika vam nudi mehke in poltrde leče, ter dnevne, tedenske, štirinajstdnevne in mesečne leče. Pregled vida in svetovanje se navadno zaključita z izbiro vrste leč.

Pregled vida naj vedno opravi okulist

Pogosto se nam zgodi, da slišimo, da je pregled za očala (manjkrat pregled za kontaktne leče) čisto nepotreben, saj lahko celo na bencinskih črpalkah, trafikah ali knjigarnah kupimo korekcijska očala. Slednje sicer drži, nikakor pa ne velja, da je pregled vida nepotreben. Ravno nasprotno - nujen je, če želimo res popraviti svoj vid. Okulistična ambulanta je edina, ki lahko kakovostno pregleda vaš vid in vam ustrezno svetuje. Z nakupom očal z neko 'približno' dioptrijo lahko svojim očem naredite veliko škode, zato si raje izberite kakovostna očala. Pomislite: bi peljali otroka v varstvo k mehaniku ali pa računalnik na popravilo k mesarju? Najbrž ne, kajne? Zakaj potem menite, da lahko pregled za očala preprosto izpustite'

Optika Krstič | Pregled vida za očala - povezave do naše spletne strani: