Okvirji za očala zahtevajo posebno pozornost

Okvirji za očala niso le pripomoček za korekcijo vida, ampak so tudi lep in zanimiv modni dodatek. Če želimo biti z izbranimi okvirji za očala zadovoljni in jih z veseljem nositi, si moramo za izbiro okvirjev vzeti dovolj časa in jih izbrati s premislekom. Nujno je, da nam okvirji za očala karseda pristajajo, še posebej pa moramo biti pozorni na njihovo funkcionalnost.

Pred nakupom je priporočljivo preizkusiti več različnih vrst korekcijskih okvirjev, saj bomo le tako našli take, ki nam bodo pristajali in bodo hkrati tudi udobni. S pravilno izbranimi korekcijskimi okvirji za očala lahko poudarimo poteze in fizične lastnosti obraza, ki so nam všeč, ali pa jih odvrnemo pozornost od morebitnih nepravilnosti.

Pravilna izbira okvirjev je seveda zelo odvisna tudi od namena uporabe. Namenjena so namreč lahko vsakodnevni uporabi v različnih življenjskih okoliščinah ali pa jih uporabljamo predvsem kot delovna očala v pisarni ali na katerem drugem delovnem mestu.

 

Očesna ambulanta Bonis Ljubljana – kakovostni okvirji za očala po ugodni ceni

Okvirji za očalaOčesna ambulanta Bonis Ljubljana nudi veliko izbiro okvirjev priznanih blagovnih znamk za korekcijska in športna očala ter za sončna očala z dioptrijo. Okvirji za očala so kakovostni, izdelani iz različnih materialov, sveži in vedno modni. Sončna očala z dioptrijo ne bodo poskrbela samo za zaščito oči pred sončnimi žarki in sevanjem, ampak tudi za korekcijo vašega vida.
Očesna ambulanta Bonis Ljubljana in optika Krstič sta vključeni v sistem javne zdravstvene mreže. Poleg osnovnega pregleda vida za predpis očal ali kontaktnih leč ter splošnega okulističnega pregleda vida in očesnih napak očesna ambulanta Bonis Ljubljana izvaja tudi razširjen okulistični pregled vida za vozniški izpit ali za potrebe zaposlitve. Očesna ambulanta Bonis Ljubljana izvaja okulistične preglede na dveh lokacijah, in sicer na Tržaški cesti 15 in v hipermarketu E.Leclerc.

 

Merjenje dioptrije - osnova za izdelavo očal ali predpis kontaktnih leč

Merjenje dioptrije predstavlja pomemben del osnovnega pregleda vida, saj je natančna dioptrija osnova za izdelavo očal. Kakovostno izdelana dioptrijska očala lahko pripomorejo k izboljšanju ali pa vsaj k ustavitvi slabšanja vida.

Okulist bo z biomikroskopom pregledal sprednje dele očesa in določil dioptrijo z računalnikom za merjenje dioptrije. V primeru, da bo računalnik za merjenje dioptrije pri pregledu ugotovil dioptrijo, vam bo okulist predpisal primerne leče in vas oskrbel z vsemi potrebnimi informacijami, da vam bo optik lahko izdelal primerna očala.

 

Redni očesni pregledi so pomembni, saj nam pomagajo ohraniti vid in zagotavljajo dobro zdravje naših oči. Odločite se za pregled vida, merjenje dioptrije pa bo pokazalo, ali očala potrebujete ali ne.

 

Vabljeni!

 

 

Optika Krstič | Pregled vida po ugodni ceni - povezave do naše spletne strani:

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2BB2C
EKSPRES OPTIKA MIRO KRSTIČ S.P.
Naslov
TRŽAŠKA CESTA 15
1000 LJUBLJANA
Spletna stran
E-pošta
01 4261818
Seznam fraz
okvirji za očala, očesna ambulanta ljubljana, merjenje dioptrije
ZEMLJEVID