Okulistični pregledi

 

Očesna ordinacija zagotavlja, da so vsi okulistični pregledi, torej okulistični pregled, pregled za leče, pregled očesnega ozadja in meritve za očesni pritisk, brezplačni, če v naši optiki kupite korekcijska očala.

 

Pregledi v Optiki Krstič – optika in očesna ordinacija

 

Optika Krstič je optika in očesna ordinacija. Okulistični pregled, imenovan tudi očesni pregled, označuje pregled za korekcijska očala, pregled za leče pa tudi pregled očesnega ozadja in meritev, kakšen je vaš očesni pritisk. Okulistični pregledi, ki jih izvajamo v naši okulistični ordinaciji, so opravljeni strokovno in so brezplačni, kadar se odločite, da boste očala z dioptrijo kupili pri nas.

 

Očesni pregled za očala z dioptrijo in pregled za leče

 

Okulistični pregled za očala z dioptrijo in pregled za leče ali pa le kontrolni očesni pregled je nujen za zdrave oči in jasen pogled. Naša očesna ordinacija je pravi naslov za to. Strokovnjak okulist, ki izvaja okulistični pregled oziroma očesni pregled za očala ali pregled za leče, bo natančno ugotovil, kakšna je vaša dioptrija in vam priporočil ustrezna očala ali leče.

 

Očesni pritisk in pregled očesnega ozadja

 

Pregled očesnega ozadja in pritiskaNaša očesna ordinacija pregleda za leče in pregleda za korekcijska očala izvaja tudi pregled, s katerim preverimo očesni pritisk. Okulistični pregledi, pri katerih določimo očesni pritisk so pomembni predvsem zato, ker je očesni pritisk lahko znak za glavkom.

Očesni pregled oziroma natančneje pregled očesnega ozadja pokaže nepravilnosti oziroma spremembe na očesnem ozadju. Vsak okulistični pregled, tako pregled za očala z dioptrijo in pregled za leče ter pregled očesnega ozadja in pregled, s katerim preverimo očesni pritisk, izvaja Optika Krstič oziroma očesna ordinacija brezplačno, če pri nas kupite očala z dioptrijo.

 

Optika Krstič | Raznovrstni okulistični pregledi – povezave do naše spletne strani:

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2BB2C
EKSPRES OPTIKA MIRO KRSTIČ S.P.
Naslov
TRŽAŠKA CESTA 15
1000 LJUBLJANA
Spletna stran
E-pošta
01 4261818
Seznam fraz
Okulistični pregledi, okulistični pregled, očesna ordinacija, očesni pregledi, pregled za leče, očesni pritisk, pregled očesnega ozadja
ZEMLJEVID