Okvirji sončnih očalOkulistični pregled v Optiki Krstič

Okulistični pregled je nujno potreben, preden vam izdelamo očala ali kontaktne leče. Z očali, ki nimajo ustrezne dioptrije, si lahko namreč naredite veliko škode in si celo poslabšate trenutno stanje. V Optiki Krstič lahko opravimo tudi očesni pregled za voznike, vam izdelamo sončna očala z dioptrijo, kontaktne leče in običajna korekcijska očala. Na voljo so vam tudi mnogi okvirji za očala, tako da boste korekcijska ali sončna očala z dioptrijo lahko prilagodili svojemu siceršnjemu slogu oblačenja. Okulistični pregled bo opravil okulist, ki vam bo tudi svetoval glede uporabe očal oziroma kontaktnih leč, lahko pa se naročite tudi na očesni pregled za voznike.

Očesni pregled za voznike

Čeprav so za mnoge pri korekciji vida najpomembnejši okvirji za očala, pa je okulistični pregled nujen predvsem za to, da se natančno določi dioptrija in morebitne druge posebnosti. Večina ljudi namreč dobi očala ravno takrat, ko mora opraviti okulistični pregled za voznike in se takrat izkaže, da vid ni popoln. Sončna očala z dioptrijo so odlična rešitev, če ne morete nositi leč, pa bi radi zaščitili svoje oči pred soncem. Tudi okvirji za očala, ki bodo poskrbeli za zaščito oči poleti, so lahko trendovski ali pa čisto klasični - kar vam bolj ustreza. Pred vsakim nakupom (razen če gre za običajna sončna očala) je potreben okulistični pregled.

Okulistični pregled za sončna očala z dioptrijo

Ko pridete na očesni pregled za voznike, se lahko dogovorimo tudi, kakšne so vaše želje: bi radi kontaktne leče, sončna očala z dioptrijo, kakšni okvirji za očala so vam všeč in kakšni ustrezaj obliki vašega obraza, kako se uporabljajo kontaktne leče itd. V eni od naših štirih optik v Ljubljani vam bomo z veseljem svetovali in vam pomagali pri nakupu. Prijavite se na okulistični pregled in si izberite kakovostna očala.


Optika Krstič | Okulistični pregled za leče ali sončna očala z dioptrijo - povezave do naše spletne strani: