Sončna očala v optiki KrstičNajboljši okulist v Ljubljani – pridite na pregled vida za leče ali očala

 

Optika Krstič je okulist v Ljubljani, ki z dolgoletno tradicijo dokazuje, da svojim strankam nudi več, kot je le pregled vida in prodaja očal. Je pa seveda neizpodbitno dejstvo, da je dober okulist v Ljubljani ali pa kjerkoli drugje v Sloveniji tisti, ki lahko edini strokovno in res kakovostno pravi pregled za očala ali pregled za leče. Poleg teh osnovnih storitev vam nudimo tudi svetovanje glede izbire očal, ki o za vas najboljša in tudi v okviru zneska, ki ste ga zanje nameravali odšteti – ne glede na to, ali potrebujete korekcijska ali sončna očala, morda kombinacijo obojega, športna očala ali kontaktne leče.

 

Okulist v Ljubljani v Optiki Krstič

 

V naši optiki že vse od leta 1984, se pravi že več ko trideset, nudimo svojim strankam celovito oskrbo vida, ki ne pomeni zgolj prodaje očal in izdelave korekcijskih leč zanje, ampak res celovito ponudbo. Najprej opravimo pregled vida. Pregled za leče ali pregled za očala sta si zelo podobna, razlika je le v vaši želji, kako odpraviti pomanjkljivosti. Seveda nismo edini optik oziroma okulist v Ljubljani, imamo pa eno najdaljših tradicij. Pri nas vam je ves čas na voljo tako okulistična ordinacija s strokovnim osebjem kot tudi prodajni strokovnjaki, ki vam bodo znali svetovati pri izbiri očal.

 

Okulist v Ljubljani za pregled vidaPregled za očala ali pregled za leče

 

Nujno je, da pred izdelavo očal opravi pregled vida okulist. V Ljubljani lahko to seveda storite tudi v zdravstvenih domovih, a zakaj bi hodili na pregled za očala ali pa pregled za leče nekam drugam, če lahko vse opravite na enem samem mestu? Ob tem je treba poudariti, da za razliko od mnogih optik pregled vida dejansko opravi okulist. V Ljubljani imamo štiri poslovalnice in v vsaki izmed njih vas čaka pestra izbira okvirjev za korekcijska očala, sončnih očal, sončnih očal z dioptrijo, športnih očal z dioptrijo, leč in vsega, kar potrebujete za vzdrževanje leč ali očal.

 

Optika Krstič | Okulist v Ljubljani v Optiki Krstič– povezave do naše spletne strani:

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2BB2C
EKSPRES OPTIKA MIRO KRSTIČ S.P.
Naslov
TRŽAŠKA CESTA 15
1000 LJUBLJANA
Spletna stran
E-pošta
01 4261818
Seznam fraz
Okulist v Ljubljani, pregled za leče, pregled vida, pregled za očala
ZEMLJEVID