Nadstreški po vaši meri: od lahkih jeklenih konstrukcij do kovinskih nadstreškov

kovinski nadstrešekČe iščete zanesljivega proizvajalca nadstreškov (kovinskih, jeklenih, aluminijastih), potem izberite Konstrukcije Ogrinc. Poleg strešnih konstrukcij in nadstreškov po meri, izdelujemo tudi lahke jeklene konstrukcije. Naše delo je celovito, hitro, kakovostno in cenovno ugodno. Nadstreški za avtomobile, ki jih izdelujemo v našem podjetju, so estetsko privlačni, funkcionalni in izdelani iz kvalitetnih materialov. Izbirate lahko med različnimi tipi nadstreškov, izdelamo pa vam ga lahko tudi po meri. Jeklene konstrukcije za nadstreške so izredno kakovostne in uspešno kljubujejo tudi najbolj zahtevnim vremenskim razmeram. Z našim nadstreškom je strah pred mehanskimi poškodbami in bledenjem barve vašega avtomobila popolnoma odveč. Najcenejša in najbolj enostavna zaščita za vaš avtomobil bo naša lahka jeklena konstrukcija - avtomobilski nadstrešek. Naši nadstreški oziroma lahke jeklene konstrukcije so lično izdelane, stabilne, odporne in trpežne. In kar je najbolj pomembno, ni jih potrebno vzdrževati.

VEČ O JEKLENIH KONSTRUKCIJAH

Izdelujemo različne kakovostne kovinske konstrukcije in jeklene konstrukcije za nadstreške


V podjetju Konstrukcije Ogrinc izdelujemo in montiramo različne kovinske nadstreške in konstrukcije, ki so primerne za izdelavo stopnišč, ograj in tudi večjih objektov, kot so hale, dvorane, nadstreški itd. Pomembno je, da so kovinske konstrukcije izdelane natančno in kvalitetno, saj morajo prenesti velike obremenitve. In naše konstrukcije in kovinski nadstreški so takšni: trajni, stabilni in kakovostni - z eno besedo: vrhunski. Izdelujemo različne nosilne konstrukcije, ki so narejene iz različnih kovin: jekla, aluminija in železa. Ponašajo se z izredno dolgo življenjsko dobo in so odporne proti zunanjim vplivom.

Nadstreški Oglejte si vzorčne modele nadstreškov in izberite svojega


Če ste še vedno v dvomih, kateri nadstrešek izbrati, potem vas vabimo, da si na sedežu našega podjetja ogledate vzorčne modele nadstreškov za avtomobile. Lahko pa se odločite tudi za izdelavo nadstreška po meri. Pri nas boste dobili tudi vse informacije o nadstreških po meri, lahkih jeklenih konstrukcijah za nadstreške, kovinskih nadstreških, ki bi vas utegnile zanimati. Več na naši spletni strani: http://www.avtomobilski-nadstresek.si/unique.