Filter
B2B
B2C
C2B
C2C
E-trgovina

Vsi.si > Ogrevanje, hlajenje in prezračevanje > Prezračevanje

Prezračevanje. Prezračevalne naprave in rekuperatorji. Rekuperator zraka, rekuperator toplote.

Prezračevanje stanovanja, gostinskih lokalov in drugih poslovnih prostorov. Prezračevanje z rekuperacijo za prezračevanje prostorov. Prezračevalni sistemi v kadilnicah za podjetja s kadilnicami ali v gostinskih objektih.

Prezračevanje v gostinskih lokalih, prezračevanje v kadilnicah, prezračevanje prostorov. Prezračevanje gostinskih lokalov za prijetnejše počutje gostov in zaposlenih. Kakovosten prezračevalni sistem in klimatizacija. Klima Belehar, Kranj.
Prezračevanje in kadilnice - prezračevanje v kadilnicah. Odličen prezračevalni sistem. Prezračevalne naprave z rekuperacijo. Prezračevanje v gostinskih lokalih. Klima Belehar, Kranj.
Prezračevanje prostorov vam omogoča podjetje Klima Belehar. Dobri prezračevalni sistemi so nujni za uspešno prezračevanje. Prezračevalne cevi izdelujemo sami. Klima Belehar, Kranj.
Prezračevanje prostorov - prezračevanje hiše ali stanovanja. Prezračevalni sistemi. Varno prezračevanje stanovanja, avtomatsko zapiranje oken in prezračevanje z rekuperacijo.
Prezračevalne naprave, prezračevanje prostorov –  Klima Belehar, Kranj. Prezračevalne naprave z rekuperacijo za prezračevanje gostinskih lokalov in prezračevanje kadilnic - prezračevanje prostorov vseh vrst.
Pri podjetju Akvakul, d.o.o. si zagotovite namestitev naprav za vlaženje prostorov. Oglejte si tudi ostalo ponudbo ogrevanja in hlajenja.
Prezračevalni kanali za nove ali starejše zgradbe in prezračevalne cevi iz pocinkane pločevine. Izdelava prezračevalnih sistemov.  Izdelava kanalov vseh velikosti in oblik ter cevi – Klima Belehar.
Vas moti slab zrak v prostoru? Se ga enostavno ne morete znebiti niti z odpiranjem oken? Potem poskrbite za prezračevanje z rekuperacijo toplote! V podjetju Vitanest d.o.o. iz Nove Gorice so vam na voljo visoko kakovostni prezračevalni sistemi, ki bodo v prostore vnesli svež zrak.
Zračnik za kopalnico je zelo pomemben del prezračevalnega sistema, saj je v kopalnici pogosto zelo vlažno. Vse elemente za prezračevanje stanovanja lahko kupite pri spletni trgovini THS.
Rekuperatorji, ki so energetsko izjemno učinkoviti in omogočajo prezračevanje z rekuperacijo. Rekuperator zraka in rekuperator toplote. Rekuperator Hitachi ima številne prednosti. Učinkovite klimatske naprave in toplotne črpalke - Prealpi, Šempeter pri Gorici.
Prezračevanje hiše ali stanovanja odpravi težave s plesnijo in presuhim zrakom. Prezračevanje prostorov s prezračevalni sistemi z rekuperacijo zraka in toplote Prezračevalni sistemi podjetja Klima Belehar.