Vsi.si > Ogrevanje, hlajenje in prezračevanje > Ogrevanje > Peči

Peči. Peči na pelete, centralne peči in ostale peči.

Peči na pelete, centralne peči in druge peči za ogrevanje vašega doma. Izberite kvalitetno peč in vaša hiša ali vaše stanovanje bo prijetno toplo. Konkurenčne oz. ugodne cene peči.

V podjetju Peči Keramika d.o.o. nudimo več vrst peči - zidane peči, lončene peči, klasične peči in še marsikaj! Prepričajte se o ugodnih cenah!
Peči na pelete so ekološke in ekonomične. Ugodne peči na pelete – cena investicije se hitro povrne, saj so kotli na pelete poceni vrsta ogrevanja.
Različne peči za centralno kurjavo.Centralne peči za ogrevanje in pripravo sanitarne vode. Med sodoben način ogrevanja danes spada električno centralno ogrevanje. Peči kvalitetnih proizvajalcev -  Na pot, Brezovica pri Ljubljani
Peči na drva – prenosne uporabljamo v prostorih, ki niso priključeni na centralno ogrevanje. Kombinirane ogrevajo prostor na dva načina.
Peč na drva Topling TPK 25 je izdelana iz kakovostnega materiala. Zaradi velikih vrat je možna uporaba večjih polen, peč pa odlikuje tudi možnost priključitve oljnega gorilnika z regulacijsko avtomatiko. Petrol d.d., Ljubljana.
Za najboljše peči za centralno ogrevanje na drva in pelete obiščite trgovino Na pot d.o.o.! Nudimo tudi električne peči in kaminske peči!
Kamini na pelete in moderne kaminske peči na trda goriva so prava izbira. Ponudba podjetja Dimniki Hočevar d.o.o. obsega tako dimnike kot tudi kamine in kaminske peči.
Nudimo široko izbiro peči na drva s pečico, kaminov in še marsikaj! Za ugodne in kvalitetne kaminske peči nas obiščite!
Še ne veste kako bi se ogreli pozimi? Podjetje Na pot d.o.o. nudi ugodne in kakovostne peči na drva in pelete za centralno ogrevanje!
Verjetno ste tudi sami opazili, da se vse več ljudi odloča za ogrevanje na biomaso. Peleti, sekanci in drva so okolju prijazni in učinkoviti energenti, ki zadnje čase zopet prihajajo v veljavo. Naj tudi vas ogrevajo kotli na trda goriva. Petrol d.d., Ljubljana.
V podjetju Peči Keramika d.o.o. vam nudimo klasične peči na polena, pizza peči, kombinirane peči. Oglejte si celotno ponudbo na naši spletni strani.
V podjetju Peči Keramika d.o.o. so an voljo raznovstne peči, med drugimi tudi kaminske peči na drva po ugodni ceni!
Ogrevanje vašega doma na drva - izberite kakovostne centralne peči.
Peči na olje imajo v Sloveniji že dolgoletno tradicijo. Peči na olje so prevzele vodstvo kot najbolj na široko uporabljen način ogrevanja s pečmi. Na Pot ima širok izbor peči, zagotovo boste našli pravo za vas.
Kaminske peči – ogrevanje na drva je toplo in prijetno, predvsem pa poceni in prijazno do okolja. Ceniki pričajo o ugodni ceni za kaminsko peč.  
Peči na drva in kaminske peči na drva so prava rešitev za estetsko in funkcionalno ogrevanje doma. Kakovostna peč na trda goriva, kot je naprimer Nordica ali Palazzetti, vam je na voljo v trgovinah Živex. Vabljeni!
Podjetje Peči Keramika d.o.o. nudi široko izbiro raznovrstnih peči za vašo hišo, med drugim tudi lončene peči. Preverite naš ugoden cenik peči!
Ogrevanje prostorov z oljem, plinom ali elektriko vse bolj izpodriva biomasa. Priljubljeni so predvsem peleti, ki omogočajo čisto in okolju prijazno gretje. V našem podjetju so vam na voljo kakovostne peči na pelete, poskrbeli pa bomo tudi za montažo. Elektroprom d.o.o., Kisovec.
Preverite ugoden cenik kaminskih kotnih peči! Široka ponudba peči in kaminov v podjetju Peči Keramika!
Kaminske peči na pelete, ki so s pomočjo moderne tehnologije enostavne za uporabo. Delovanje peči in uravnavanje toplote v prostoru lahko določate kar z digitalnim zaslonom. Termostat omogoča dnevno ali tedensko programiranje. Na pot d.o.o., Brezovica pri Ljubljani.