Vsi.si > Ogrevanje, hlajenje in prezračevanje > Ogrevanje

Centralno ogrevanje. Peči za ogrevanje, toplotne črpalke, radiatorji. Ogrevalni sistemi.

Ogrevanje. Potrebujete nove peči za centralno ogrevanje? Centralne peči, peči na drva. Bi preizkusili toplotne črpalke za ogrevanje? Toplotne črpalke vseh vrst. Ogrevanje z radiatorji in radiatorji vseh oblik. Ogrevalni sistemi.

Prodaja radiatorjev. Tudi radiatorji po naročilu. Bial d.o.o.
Ogrevanje hiše - centralno ogrevanje z radiatorji. Mix d.o.o.
Proizvodnja pečnic, kamini in peči. Peči Keramika
Ugodni peleti izjemne kakovosti na voljo v podjetju EVJ center. Številne akcije vam bodo nakup peletov še olajšale.
Ugoden cenik zalogovnikov tople vode podjetja THS, d.o.o. Obiščite našo spletno stran in si oglejte cene zalogovnikov za toplo vodo.
Če tudi vas zanima ogrevanje s peleti, lahko ponudbo peči in različnih vrst peletov preverite v podjetju Elektroprom. Z veseljem bojo odgovarjali tudi na vaša vprašanja ter vam z veseljem pomagali.
IR ogrevanje je v Sloveniji še precej nerazširjen sistem ogrevanja. Z IR paneli ne ogrevamo zraka v prostoru, temveč predmete v bližini panelov, npr. pohištvo, tla, stene, druge stvari in živa bitja. Petrol d.d., Ljubljana.
Kotli na trdo gorivo lahko poleg prostorov ogrevajo tudi sanitarno vodo. Kotli na drva so še vedno priljubljeni, zato si preberite več o kotlih na trdo gorivo pri podjetju THS v Mariboru.
Poceni lesni peleti vam zaradi nizke vsebnosti vlage dajo visok energetski izkoristek z zelo majhno količino pepela. Tovrstno ekološko ogrevanje po nizki ceni vas bo navdušilo!
Podjetje EVJ Elektroprom, d.o.o. prodaja toplotne črpalke po ugodnih cenah. Zagotovite si svojo toplotno črpalko še danes.
Toplotne črpalke za sanitarno vodo delujejo po principu fizikalne korelacije med tlakom, temperaturo in volumnom plina. Poraba toplotne črpalke je nizka.
Si želite kvalitetnih peletov za svojo peč po ugodni ceni? Najdete jih lahko v podjetju EVJ Elektroprom, kjer so v posebni ponudbi na voljo tudi peleti smreka.
Obiščite prodajni center podjetja EVJ Elektroprom d.o.o. in si zagotovite lesne pelete po ugodni akcijski ceni.
Če iščete pelete po najcenejši ceni, preverite ponudbo podjetja EVJ Center, kjer boste ob nizki ceni navdušeni tudi nas kvaliteto.
Najcenejše ogrevanje vam priskrbi izvrstna ekipa strokovnjakov v našem podjetju.  
Električne peči za centralno kurjavo preproste za uporabo, njihova montaža je hitra in enostavna. Ogrevanje na elektriko varčna in ekološka rešitev.
Kombinirane peči za centralno kurjavo, v katerih lahko kurite tako drva kot pelete, predstavljajo celovito rešitev, ki bo v vašem domu ustvarila prijetno atmosfero.
Električno talno gretje in infrardeče ogrevanje kot dopolnilno ogrevanje v domu ali poslovnem objektu. IR paneli so ekonomični, zdravi in enostavni za montažo.
Vas zanima poraba peletov na dan? Obiščite spletno stran podjetja EVJ Elektroprom in pridobite vse informacije.
Ogrevanje na pelete je prijaznejša alternativ za družinski proračun in okolje. Najboljši peleti so smrekovi, sajod sebe dajo največ toplote. EVJ d.o.o., Kisovec
Kakovostna toplotna črpalka zrak voda v podjetju EVJ Elektroprom d.o.o. po ugodnih cenah. Obiščite spletno stran podjetja.
V hladnih zimskih dneh se prija pogreti ob toplem kaminu. Pri nas boste dobili tako kamin na drva kot tudi takšnega na pelete. Izbira je popolnoma vaša, seveda pa vam glede na vašo situacijo z veseljem svetujemo. Podjetje Na pot iz Brezovice pri Ljubljani. 
Infrardeči paneli so učinkovit, naraven, zdrav in ugoden način ogrevanja. Za infrardeče ogrevanje se odloča vse večje število ljudi.