Filter
B2B
B2C
C2B
C2C
E-trgovina

Vsi.si > Ogrevanje, hlajenje in prezračevanje > Klima

Klima naprava. Učinkovita klimatska naprava za vaš dom. Različne klime.

Klima naprava ali klimatske naprava bo poskrbela, da bodo vroči poletni dnevi znosnejši. Inverterska klima in druge klime - velika ponudba za klime tako da boste svojo klimatsko napravo z lahkoto izbrali.

Poceni klime so le korak stran od vas. Cene klimatskih naprav pa vas pri nas zagotovo ne bodo segrele.
V podjetju Iblo nudimo kvalitetno montažo klim po prijazni ceni. Poleg ugodnih cen so naše klima naprave znane po dolgi obstojnosti, skrbi za zdravju in majhni porabi.
Pri nas dobite kvalitetne in ugodne klimatske naprave, ki jih dobavimo v najkrajšem možnem času in vam jih tudi montiramo v vaš dom. 
Prenosne klimatske naprave brez cevi za odvajanje zraka. Ne spreglejte ponudbe mini prenosne klimatske naprave v akciji in polnjenja po ugodni ceni.
Ugodne redne cene in posebna akcija – klimatske naprave najboljše kakovosti še ceneje! Obiščite nas ali preverite ponudbo na naši spletni strani.
Za nemoteno delovanje je potrebno klimatske naprave redno servisirati. Zaupajte to našim strokovnjakom!
Se sprašujete, katero klimo kupiti? Nakup klime z montažo naj bo premišljena odločitev, saj je njeno brezhibno delovanje nujno za naše udobje v času vročih mesecev.
Kupujete prenosno klimatsko napravo? Atlas Trading ponuja bogat izbor prenosnih klim po dostopnih cenah. 
Akcija klime poteka v poletnih mesecih. Ne zamudite ugodnih poletnih cen. Nudimo profesionalno montažo in kakovosten  servis klimatskih naprav. Da vam poleti ne bo vroče.
Toplotne črpalke in klime. Montaža in servis toplotnih črpalk in klim Brilix podjetja Albixon. Naj toplotna črpalka ali klima poskrbita za vaše udobje!
Podjetje Atlas Trading d.o.o. prodaja klimatske naprave ter svetuje glede uporabe klimatske naprave in njenega uravljanja na daljavo. Preverite ponudbo na spletni strani.
Iščete ugodno ceno klimatske naprave in kakovostno montažo klimatske naprave? Podjetje Iblo d.o.o. poskrbi za vse!
Delovanje klimatske naprave najvišje kakovosti. Preverite princip in opis delovanja prenosne klimatske naprave, ki je na voljo po ugodni ceni.
AIRABELA d.o.o. ponuja klimatske naprave za vsak prostor po ugodnih cenah.
Fiksne in prenosne klima naprave v akciji. Prenosne klime in fiksne Daikin super ugodno. Nizke cene prenosnih klim in montaža prenosnih klim.
Klime največjega specializiranega proizvajalca klimatskih naprav na svetu so zadetek v polno. Delovanje klime je preprosto in učinkovito, izbirate pa lahko  med številnimi funkcijami, celo nadzorom na daljavo preko mobilnega telefona s pomočjo WiFi modula.
Klimatske naprave Panasonic so ene izmed naših najboljših klimatskih naprav, ki jih prodajamo. Preverite cene klimatskih naprav in izberite najboljšo!
V podjetju Atlas Trading po ugodnih cenah nudijo tako prenosne, kot tudi stacionarne klime. V ponudbi lahko najdete zelo klime zelo popularnega in priznanega proizvajalca Gree.
Nudimo vam kakovostne klimatske naprave, s katerimi boste enostavno vzdrževali sobno temperaturo, ustrezno vlažnost in in kakovost zraka. Poskrbeli bomo tudi za hitro in natančno montažo - Elektroprom d.o.o., Kisovec.
Ali na delovnem mestu še nimate vgrajenih klimatskih naprav? To vsekakor ni dobro, saj številne raziskave kažejo, da ustrezna klimatska naprava zagotavlja večjo storilnost oziroma produktivnost na delovnem mestu. Vitanest d.o.o., Nova Gorica.