Sanacija starega zidanega dimnika za večjo varnost

Sanacija starega dimnikaSanacija starega dimnika je zelo pomembna, saj se dimniki obrabljajo. Ker dotrajani dimniki ne morejo več zadrževati ognja ali dima, postanejo nevarni. Sanacija starega zidanega dimnika bo tako zagotovila, da bo vaš dimnik znova pridobil učinkovitost, ki jo je imel ob izgradnji, obenem pa boste zagotovili tudi varnost vašemu domu in družini.

Glede na dotrajanost ali obseg poškodb sta možni dve sanaciji. Hitra in poceni je sanacija dimnika,  pri kateri v dimnik vstavimo keramične dimne cevi. Če so poškodbe dimnika preveč obsežne, pa žal hitra in poceni sanacija dimnika ne pride v poštev, saj je potrebno star dimnik zrušiti in zgraditi novega. Takšna sanacija dimnika je dolgotrajna, cena sanacije pa je temu primerno tudi višja.

Seveda je vse odvisno od posameznega primera, zato se je pred posegi dobro posvetovati s strokovnjaki. V podjetju OGM-BI d.o.o. vam bomo strokovno svetovali, sanacija dimnika z uporabo keramične cevi za dimnike pa bo izvedena hitro in profesionalno.

 

Poceni sanacija starega zidanega dimnika z vgradnjo keramične cevi

Sanacija starega zidanega dimnika s keramično cevjo je izvedena tako, da dimnik povrtamo in vanj vstavimo keramično cev. Vgraditev keramične tuljave je sicer dokaj hitra, vendar pa vam priporočamo, da se takšne obnove ne lotevate sami. Zelo pomembno je upoštevati vrsto kurilne naprave in kuriva, zato vam svetujemo, da je sanacija vašega starega dimnika izvedena s strani strokovnjakov.

V podjetju OGM-BI d.o.o. sanacijo starih dimnikov izvajamo z keramičnimi cevni in inox cevmi. Dimniški sistem Ekoker je slovenski proizvod, narejen na podlagi izkušenj, znanj, v skladu s standardi. Narejen je iz vrhunskih in trpežnih materialov. Odlikujejo ga enostavna montaža, vrhunska kakovost, ugodna cena, odlične toplotno izolacijske lastnosti ter možnost priključitve kotlov za plin, olje in trda goriva. Keramični dimnik je tudi visoko odporen na vlago, kisline in visoke temperature. 

 

Obiščite nas. Vabljeni tudi k ogledu naše spletne strani.

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2BB2C
OGM-BI d.o.o.
Naslov
Pod Hruševco 32
1360 Vrhnika
Spletna stran
E-pošta
01 7506080
Seznam fraz
sanacija starega dimnika, sanacija zidanega dimnika, poceni sanacija dimnika
ZEMLJEVID