Skladišče - najem na ugodni lokaciji


Najem skladiščnih prostorovSkladišče najem večkrat pomeni težko odločitev, saj je potrebno premisliti ceno, lokacijo, karakteristike skladišča za najem in varnost vaših končnih proizvodov ali surovin. Podjetje Obl'č d. o. o. vas bo razveselilo glede na vse naštete kriterije. Cene najema skladiščnih prostorov so izjemno konkurenčne, skladišče je urejeno v skladu z vsemi standardi (naše skladišče v najem omogoča tudi skladiščenje blaga po posebnih pogojih, ki veljajo za fitofarmacevtske, kemične, kozmetične, prehrambne, elektronske in podobne zahtevnejše panoge), varnost skladišča v najem je na najvišjem nivoju (zagotavljamo osebno varovanje ter primerno zavarovano infrastrukturo - skladišče, ki ga oddam v najem, je ograjeno tudi z 2,4 metra visoko ter zgoraj naklonjeno ograjo), pri tem pa je neprekosljiva tudi lokacija skladišča. Najem prostorov poteka v Kranju v neposredni bližini ljubljanska letališča, le en kilometer od avtocestnega izvoza Ljubljana-Karavanke. Tako je skladišče Obl'č izjemno dobro dostopno z vseh smeti, vseh delov Slovenije in tudi iz tujine. Zaradi izjemne lokacije najema skladišča prihranite na času in tako svoje stroške poslovanja še zmanjšate.


Skladišče - najem, pogoji in cena


Skladišče najemSkladišče najem se nanaša na vse osnovne in dodatne prostore, ki so vam na voljo na okoli 7000 kvadratnih metrih površine. Na voljo je večje skladišče (najem do 3750 kvadratnih metrov površine) in manjše skladišče (najem do 1650 kvadratnih metrov površine), promocijski prostor (350 kvadratnih metrov), upravni del (600 kvadratnih metrov), čista soba ali laboratorij (132 kvadratnih metrov) in poslovni prostori. Cena skladišča v najem je odvisna od vrste skladišča (odločite se lahko za običajno ali specializirano, ki je zaradi posebnih zahtev in pogojev, ki morajo biti izpolnjeni, nekoliko dražje), velikosti skladišča, v najem pa dajemo tudi dodatne prostore, kar upoštevamo pri ceni. Na ceno vplivajo še dolgoročni ali kratkoročni najem ter pogoji, o katerih se pogovorimo individualno pred podpisom pogodbe. Za vse ostale informacije, ki vas zanimajo, smo dosegljivi na telefonski številki, elektronskem naslovu ali osebno na sedežu podjetja.

V NAŠI PONUDBI TUDI ODDAJA PROSTOROV


Skladišče v najem Obl'č


Razlogov, zaradi katerih bi se odločili za najem skladišča pri nas, je več. Smo izredno zanesljiv partner, ki vam bo zagotovil vse prostorske in druge posebne pogoje, ki jih potrebujete za skladiščenje svojega blaga. Omogočamo ugodne cene ter pogoje financiranja in poslovanja, možnost kratkoročnega in dolgoročnega najema ter zagotavljamo dovolj prostora, ne glede na vaše potrebe. Nahajamo se na izjemno ugodni lokaciji, primerno urejene imamo tudi zunanje površine, varovanje pa je na izjemno visokem nivoju. Ponašamo se s prijaznim odnosom do strank, v primeru kakršnihkoli vprašanj, pa smo vam zmeraj na voljo. Za več informacij obiščite našo spletno stran: http://www.oblc.si/skladisce