Kuhinjski stoli za udobje in praktičnost sedenja

 


Kuhinjski stoli so gotovo eden najpomembnejših kosov pohištva v jedilnici oziroma kuhinji. Na kuhinjskih stolih namreč preživimo veliko časa. Zato je primerno, da so kuhinjski stoli ustrezno udobni. Na drugi strani pa morajo biti stoli za jedilnice tudi trpežni, saj je za stole za jedilnice značilno, da ljudje na njih veliko sedajo, iz njih vstajajo ter jedilniške stole pogosto premikajo oziroma prestavljajo. Jedilna miza in stoli so ena osrednjih točk našega bivališča, kjer se srečujejo družinski člani. Zato je še posebej zanimiva masivna jedilna miza, ki v sebi nosi pridih tradicije. Za takšno mizo pa seveda sodijo le prvovrstni stoli za jedilnice, saj morajo jedilniški stoli mizo ustrezno estetsko oziroma vsebinsko dopolniti. Nekatere še posebej privlači okrogla jedilna miza, saj zanjo pravijo, da ljudi še posebej združuje in jih poveže v sožitju. Vabimo vas v naš salon kuhinj, kjer si lahko naše raznovrstne jedilniške stole in mize v miru ogledate.

 


Kuhinjske mize in stoliKuhinjski stoli morajo biti ne le udobni ampak tudi trpežni

 

Pri kuhinjskih stolih je pomembno, da so zdržljivi, saj so jedilniški stoli pogosto izpostavljeni obremenitvam. V kuhinji oziroma jedilnici se pogosto zgodi, da se hrana nanese na stole, saj ljudje pač ne moremo preprečiti, da nam kdaj kaj ne bi padlo iz rok ali se nam prelilo preko posode. V takšnem primeru je potrebno stole za jedilnico učinkovito očistiti, saj ni primerno, da na njih ostane madež, ki skazi njihovo estetsko vrednost.

 


Stoli za jedilnico se morajo dobro ujeti z mizo


Eden ključnih momentov v vsaki jedilnici je, da se dobro ujamejo jedilna miza in stoli. Pomembno je namreč, da so ti pohištveni elementi usklajeni po svojih dizajnih in tudi materialih. To je še posebej pomembno z estetskega vidika, ki postaja v današnjih časih vse pomembnejši. Estetsko je namreč popolnoma nesprejemljivo, če spojimo rustikalno masivno jedilno mizo in modernistične jedilniške stole. Priporočamo vam, da se glede kombinacij med kuhinjskimi stoli in mizami posvetujete s strokovnjaki za notranji dizajn. 

 


Studio Novak | Kvalitetne kuhinjske mize in stoli - povezave do naše spletne strani:

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2BB2C
NOVAK inženiring, trgovina, izvoz-uvoz, d.o.o.
Naslov
Špruha 6; Trzin
Spletna stran
E-pošta
+386 1 56 101 20
Seznam fraz
kuhinjski stoli, stoli za jedilnice, jedilniški stoli.
ZEMLJEVID