Ravne strehe Norik prinašajo maksimalno izkoriščenost

 

Ravne strehe NorikRavne strehe so že dolgo znana inženirska rešitev.. Pred klasičnimi, poševnimi, imajo ravne strehe kar nekaj prednosti. Najpomembnejši sta enostavnost tehnične izvedbe in zato cenejše delo ter nizki stroški vzdrževanja. Prednost pa je tudi v maksimalni prostorski izkoriščenosti, saj ravna streha omogoča izrabo tako notranjosti (prostornost najvišje etaže bivalnega prostora) kot tudi zunanjosti (ravno streho je mogoče ozeleniti).
Ravne strehe omogočajo pridobitev prostora za počitek in sončenje, pa tudi za rekreacijo. Uživanje v razgledu in miru na ravni strehi bo spremenilo vaš vsakdanjik. Omislite si lahko tudi ekstenzivno ali celo intenzivno ozelenitev, ki bo vašo streho spremenila v manjši park.
Norik d.o.o. je trgovsko podjetje, ki se ukvarja s trženjem in zastopstvom specializiranih materialov in rešitev s področja gradbeništva. Odlično in zanesljivo rešitev strešne kritine za ravno streho predstavlja trapezna pločevina.

 

Trapezna pločevina – odlična strešna kritina za ravne strehe

 

Zaradi svoje zasnove pločevinasta strešna kritina zagotavlja zanesljivo tesnenje strehe, saj poteka neprekinjeno od slemena do odkapa.. Njena prilagodljivost se odraža v različnih aplikacijah na skoraj vseh vrstah streh in omogoča investitorju oz. arhitektu izbiro želenega videza strehe brez omejitev, ki jih poznamo pri klasičnih strešnih kritinah.
V podjetju Norik je na voljo trapezna strešna kritina za ravne strehe iz pocinkane in barvane pločevine različnih debelin (od 0,63 do 1,25 milimetra), z izolacijo ali brez nje. V primeru, da se pločevina uporablja kot zaključna strešna kritina, je na spodnji stani lahko nameščen ustrezen protikondenčni voal, ki preprečuje nastajanje kondenza v kritičnih obdobjih.

 

Izolacija ravne strehe preprečuje toplotne izgube skoz njo

 

Izolacija ravne strehe je ravno tako pomembna kot izolacija ostalih gradbenih konstrukcij, saj so toplotne izgube skozi njo lahko zelo velike. Obrnjena ravna streha je ena najzanesljivejših kakovostnih rešitev toplotne izolacije ravnih strešnih konstrukcij. V podjetju Norik uporabljamo toplotno izolacijo Styrodur 3035 CS, ki je pri tej izvedbi položena preko hidroizolacije in jo na ta način ščiti pred neposrednimi vremenskimi in mehanskimi vplivi, s čimer se podaljša življenjska doba strehe.

 

Norik d.o.o. - Trapezna kritina za ravne strehe, ugoden nakup pločevinastih streh - povezave do naše spletne strani:

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2BB2C
Norik d.o.o.
Naslov
Cesta dveh cesarjev 393A
1000 Ljubljana
Spletna stran
E-pošta
01 4231128
Seznam fraz
ravne strehe norik, strešna kritina pločevina, trapezna kritina, izolacija ravne strehe, kritina za ravne strehe
ZEMLJEVID