Filter
B2B
B2C
C2B
C2C
E-trgovina

Vsi.si > Nepremičnine > Projektiranje

Projektiranje. Arhitekturno projektiranje hiš, projektiranje visokih gradenj, prostorov,....

Projektiranje. Projektiranje zahteva veliko znanja in izkušenj. V naši rubriki »projektiranje« lahko izberete vrhunska podjetja in najboljše projektiranje za vaše potrebe.

Arhitekturno projektiranje visokih gradenj in projektiranje prostorov, geodetske storitve, ocenjevanje nepremičnin, nadzor in inženiring. Krasinvest d.o.o., Sežana
Projektiranje gradnje hiše s Studiem OMNIA. Projektiranje hiš zahteva veliko znanja in izkušenj. Nudimo vam strokovno načrtovanje hiše in ostalih objektov.
Projekti hiš različnih dimenzij in stilov. Različni tipski projekti hiš po ugodni ceni. Svetovanje, načrtovanje, izdelava, postavitev in prodaja hiše iz lesa.
Projektiranje gradnje objekta – gradbeno dovoljenje je osnova za uporabno dovoljenje. Nezahtevni objekti potrebujejo obe dovoljenji, enostavni objekti pa ne.   
Projektiranje notranje opreme opravi arhitekt strokovno in v skladu z vašimi željami. Notranje opremljanje oz. notranja arhitektura mora biti funkcionalna in estetska.
V podjetju se že več kot 20 let ukvarjamo z elektroinštalacijami. Tako naše storitve vključujejo tudi projektiranje električnih inštalacij, njihove meritve, izvedbo oz. montažo in vzdrževanje. Veselimo se vašega klica - Elektro Pečaver d.o.o., Ljubljana.