Filter
B2B
B2C
C2B
C2C
E-trgovina

Vsi.si > Nepremičnine > Nepremičnine na Hrvaškem

Nepremičnine na Hrvaškem - stanovanja, hiše, apartmaji ob morju.

Nepremičnine na Hrvaškem so zaradi bližine privlačne za nakup. Zakaj si ne bi privoščili apartmaja ali hiše ob morju, kjer lahko uživate skozi celo leto? Nepremičnine - Istra (Poreč, Umag, Novigrad ...), otoki in drugi kraji. 

Vas zanima nakup hiše ob morju? Pulj, Zadar, Poreč in drugi kraji na hrvaški obali. Sonce nepremičnine d.o.o.
Istra - hiše ob morju, apartmaji, stanovanja ... Sonce nepremičnine d.o.o.  
Otok Krk: Omišalj, Malinska, mesto Krk, Baška, Njivice in Punat - pomagamo vam pri nakupu nepremičnin na Hrvaškem. Sonce nepremičnine d.o.o.  
Istra je zaradi bližine priljubljena destinacija. Zakaj bi vsako leto iskali počitniške nastanitve, če si lahko izpolnite svoje sanje in si kupite hišo ob morju, do katere se lahko zapeljete vsak vikend? Savudrija, Umag ali drugi kraji v Istri so odlična izbira. Odločite se za nakup kamnite hiše ali druge nepremičnine v Istri, agencija Sonce nepremičnine d.o.o. pa bo poskrbela, da bo nakup potekal brez težav.
Nakup nepremičnine na Hrvaškem, posebej v Istri, kamor se lahko hitro zapeljete, je v tem trenutku prava izbira, saj so cene ugodne. V agenciji Sonce nepremičnine d.o.o. imamo bogato izbiro hiš in stanovanj ob hrvaški obali. Odločite se lahko tudi za najem hiš. Pula (Pulj) in druga istrska mesta ponujajo čudovite možnosti za sprostitev ob morju.
Ponudba nepremičnin v Zadru in drugih hrvaških krajih: hiše v najem, stanovanja, apartmaji, poslovni prostori in zemljišča. Zakaj si ne bi privoščili sanjske hiše ob morju, v kateri lahko uživate celo leto? Glede na cene je sedaj pravi čas za nakup! Ne obremenjujte se z papirologijo, dovoljenji in drugimi uradniškimi zadevami. Raje nakup nepremičnine na Hrvaškem zaupajte nam - Sonce nepremičnine d.o.o., Ljubljana.
Zakaj ne bi imeli hiše ob morju v kraju Poreč, ki se ponaša z bogato turistično ponudbo? Bližina Slovenije, mile zime, sonce, morje in vse, kar potrebujete za sprostitev ... Nakup nepremičnine na Hrvaškem je lahko tudi dobra naložba. Preverite našo bogato ponudbo hiš, stanovanj in parcel v Istri. Sonce nepremičnine d.o.o., Ljubljana.
Nakup hiše, stanovanja ali apartmaja na Hrvaškem v kraju Crikvenica je prava izbira za vse, ki imate radi oddih na morju in želite svoj prosti čas ali dopust preživeti izven hotelov ali turističnih nastanitev. Nakup v tujini raje zaupajte strokovnjakom, ki bodo poskrbeli, da bo vse potekalo brez zapletov. Sonce nepremičnine d.o.o., Ljubljana.
Nakup nepremičnine na Hrvaškem je dobra naložba. Če v stanovanju, apartmaju ali hiši ne boste uživali sami, se lahko odločite za oddajo. Po vstopu naše južne sosede v EU se bodo cene apartmajev in stanovanj lahko občutno zvišale. Če redno preživljate svoj dopust na Hrvaškem, se je smiselno odločiti za nakup stanovanja ob morju. V ponudbi imamo nepremičnine v Istri in drugod na Hrvaškem. Sonce nepremičnine d.o.o., Ljubljana.
Otok Krk je s kopnim povezan z mostom, poleg tega pa ni zelo oddaljen od Slovenije. Malinska, Omišalj in Njivice so čudovite destinacije za preživljanje dopusta. Če si privoščite lastno nepremičnino na Hrvaškem, lahko na morju uživate pogosteje, saj ste na Krku lahko zelo hitro. Kamnite hiše so kot nalašč za ljubitelje tradicionalne gradnje, odločite pa se lahko tudi za nakup stanovanja, percele ali apartmaja na Krku. Sonce nepremičnine d.o.o., Ljubljana.