Filter
B2B
B2C
C2B
C2C
E-trgovina

Vsi.si > Nepremičnine > Nakup in prodaja

Kupim. Nakup nepremičnine – nakup stanovanja ali nakup hiše

Kupim. »Naj kupim stanovanje ali naj raje kupim hišo?« Dilema, ki jo bodo rešili vrhunski nepremičninski agenti. Nakup nepremičnine je lahko brez tveganja s pravimi svetovalci.

Prodaja nepremičnin - stanovanj (garsonjer, enosobnih, dvosobnih, trisobnih in večjih) in hiš je zamudno in psihično naporno delo, zato je najbolje, da se obrnete na nepremičninsko agencijo Dajč & Dajč d.o.o., Ljubljana. Upoštevali bomo vaše zahteve in prodajo izvedli optimalno. Poskrbeli bomo za oglaševanje in pogajanja s kupci. Ko se odločite za prodajo, se obrnite na prave strokovnjake!
Nakup nepremičnin (nakup hiše, nakup stanovanja) je ena pomembnejših življenjskih odločitev. Mi vam lahko pri tem pomagamo.
Prepustite prodajo nepremičnine strokovnjakom iz nepremičninske agencije. Nakup in prodaja stanovanj in hiš v Ljubljani in drugod.
Pomagamo vam pri nakupu ali najemu nepremičnine v Sloveniji. Iščete poslovne prostore v Ljubljani ali v drugih krajih? Stanovanja v Ljubljani so med najdražjimi v Sloveniji, vendar življenje v prestolnici prinaša določene ugodnosti. Posredujemo pri prodaji ali najemu hiš v Ljubljani, njeni okolici in v drugih krajih. Prodajo ali nakup nepremičnine prepustite strokovnjakom - Sonce nepremičnine d.o.o. je pravi naslov tudi, ko iščete nepremičnine na Hrvaškem.
Za ustrezno izpeljan postopek prodaje stanovanja se obrnite na ABC nepremičnine. Več kot 20 let izkušenj na nepremičninskem trgu.
Register nepremičnin je evidenca, ki zajema vse nepremičnine v Sloveniji in iz katerega lahko pridobimo podatke o dejanskem stanju nepremičnine v naravi. Podatki so ključnega pomena pri prodaji ali nakupu nepremičnin. Spremembe v registru se prevzemajo iz javnih evidenc, izvajajo pa se tudi geodetske meritve, pri katerih vam lahko pomagamo. Geodetsko podjetje Sežana d.o.o.
Agencija nepremičnin oz. nepremičninska agencija Dajč & Dajč d.o.o. Ljubljana vam zagotavlja veliko prednosti pri posredovanju: najem nepremičnine, nakup nepremičnine ... Pomagamo vam tudi v primeru, če vas zanimajo novogradnje.
Nakup nepremičnine na Hrvaškem je dobra naložba. Če v stanovanju, apartmaju ali hiši ne boste uživali sami, se lahko odločite za oddajo. Po vstopu naše južne sosede v EU se bodo cene apartmajev in stanovanj lahko občutno zvišale. Če redno preživljate svoj dopust na Hrvaškem, se je smiselno odločiti za nakup stanovanja ob morju. V ponudbi imamo nepremičnine v Istri in drugod na Hrvaškem. Sonce nepremičnine d.o.o., Ljubljana.