Filter
B2B
B2C
C2B
C2C
E-trgovina

Vsi.si > Nepremičnine > Hiše > Lesene hiše

Montažne in masivne lesene hiše, vrtne hiške, brunarice in bungalovi

Lesene hiše zopet postajajo vse bolj priljubljene. Na voljo so vam tako montažne kot masivne lesene hiše. Zakaj tudi vi ne bi imeli svoje brunarice ali bungalova za preživljanje prijetnih trenutkov v naravi? Ali pa vsaj vrtne hiške za orodje? 

V podjetju LogHOUSE vam izdelamo moderno leseno hišo po vaših željah.
Gradnja lesene varčne hiše LogHOUSE je naložba prihodnosti.  
Masivna lesena hiša LogHOUSE zagotavlja zdravo in udobno bivanje.
Montažne hiše na ključ so rešitev za vse, ki si želijo hitre vselitve v montažno hišo. Preverite prekrasne Honka montažne hiše Slovenija, ter se prepričajte, da so montažne hiše lahko tudi poceni.
Gradnja lesenih hiš iz našega prodajnega programa je cenovno ugodna. Cena gradnje nizkoenergetskih in pasivnih lesenih hiš je veliko nižja od klasične gradnje.
Si želite hišo, ki je drugačna od ostalih? Marles ima za vas pripravljeno alternativo; ponujajo vam ugodno izdelavo lesenih hišk. 
Lesene hiše – cenik lesene vikend hišice ali večje masivne lesene hiše, ki bo vaš novi dom, zelo ugoden! Izjemno ugodna lesena hiša – cena, ki navduši! Profesionalno in hitro izdelane masivne lesene hiše.
Cenik lesenih hiš in lesenih hiš iz brun je v tem trenutku izredno ugoden. Lesene hiše vseh vrst - od lesene hiše iz brun do lesene mansardne hiše z opremo.
Podjetje Loghouse že vrsto let gradi izvrstne brunarice iz hlodov visoke kakovosti. Izboljšajte način življenja s pobegom iz urbane sivine - brunarice iz hlodov vas bodo navdušile tako po estetiki kot po ceni!
Lesene vrtne hiške in hiše iz brun po ugodnih akcijskih cenah. Oglejte si bogato ponudbo lesenih vrtnih hišk na spletni strani podjetja, ali pa jih obiščite v njihovi poslovalnici.
Če si želite vedno bolj iskane lesene gradnje, preverite ponudbo in cenik masivnih lesenih hiš v podjetju Honka.
Si želite zgraditi hišo pa pri tem porabiti čim manj denarja in časa? Marles vam ponuja gradnjo hiše po fazah. Njihove lesene hiše so poleg vsega tudi mobilne - mogoče jih je tako ali drugače transportirati.
Samogradnja zahteva veliko znanja, časa in denarja. Kljub temu pa LogHOUSE nudi ''kompromisno'' rešitev; leseno hišo si lahko delno zgradite sami. Na podlagi svojih želja in idej lahko dopolnite njihove že obstoječe načrte.
Ugodna cena montažne hiše na ključ pri podjetju Javušik d.o.o. Obiščite spletno stran in preverite specifike izdelave lesene montažne hiše.
Tradicionalne in moderne lesene hiše po vaših željah in načrtih. V podjetju LogHOUSE poteka produkcija in prodaja najrazličnejših lesenih objektov, od večjih lesenih hiš pa vse do brunaric, bungalovov in manjših vrtnih hišk.
Lesena brunarica iz hlodov je primerna za vse, ki želite kakovostno leseno hišo. Za leseno brunarico gradbeno dovoljenje ni potrebno.
Energetsko varčne montažne lesene hiše so prijazne do okolja in uporabnika. Hiše omogočajo majhno porabo energije in visoko bivalno udobje.
Za ljubitelje lesenih hiš Vam podjetje Honka nudi lesene montažne hiše po ugodnih cenah. Prodajni program obsega vse od tradicionalnih do modernih lesenih montažnih hiš. 
Gradnja lesene hiše po najvišjih standardih. Možne so tri faze konstrukcije - faza konstrukcija, faza standard in pa lesena hiša na ključ, ki je že pripravljena na vašo vselitev. Oglejte si čudovite brunarice podjetja LogHouse d.o.o. iz Nazarij.
Podjetje Loghouse nudi poceni montažne hiše in lesene vrtne ute, obiščite nas in preverite tudi ugoden cenik vrtnih ut in vrtnih paviljonov!
V podjetju Loghouse Vam nudimo ugoden cenik lesenih hiš iz brun oziroma brunaric. Lesene hiše so nov trend, ki mu sledijo vsi. Lahko si izberete tudi leseno vrtno uto za shranjevanje vrtnih pripomočkov.
Gradnja lesene hiše je montažna gradnja. V Sloveniji se gradijo montažne lesene hiše, ki imajo veliko detajlov za udobno in varno bivanje.
Imate velik vrt, pa ne veste kako bi ga zapolnili? Ste že pomislili, da bi vaš vrt krasila funkcionalna in lepe lesena vrtna hiška? V podjetju LogHOUSE d.o.o. iz Nazarij vam po meri izdelamo vrtne hiše za različne namene, npr. za shranjevanje orodja.