Filter
B2B
B2C
C2B
C2C
E-trgovina

Vsi.si > Nepremičnine > Hiše

Hiše. Montažne hiše, lesene hiše, pasivne hiše, tipske hiše

Hiše. Hiše vaših sanj. Montažne hiše in tipske hiše. Lesene hiše za povezanost z naravo. Hiše na ključ za takojšnjo vselitev. Pasivne hiše za prihranek energije. Pametne hiše in hiše različnih vrst. Ugodna cena hiše.

Nizkoenergijske lesene hiše - Montažne hiše Rihter
Oglejte si načrte tipskih pasivnih hiš. Montažne lesene hiše Rihter
Cenik masivnih lesenih hiš priča o tem, da se gradnja masivne lesene hiše izplača, saj je cena lesene masivne hiše iz brun dosegljiva dosti investitorjem.
Gradnja nizkoenergijske montažne hiše, še zlasti pasivna gradnja, zagotavlja racionalno in učinkovito rabo energije. Cenik priča o ugodnih cenah montažnih hiš.
Manjše stanovanjske hiše velikosti povprečnega stanovanja. Manjše pasivne hiše za energetsko učinkovitost. Manjše montažne hiše – hitra, čista in kakovostna gradnja.
Honka nudi čudovite lesene in montažne hiše na ključ, ki so še posebej primerne za družine. Za več informacij in cenik obiščite spletno stran www.honka.si!
Nizkoenergijske hiše – varčne hiše podjetja Rihter, ki ustrezajo vsem merilom za pridobitev sredstev iz Eko sklada.Nizkoenergijske hiše,varčne hiše.
Gradnja hiše na ključ, npr. v Ljubljani, poteka precej hitro, saj se vanjo lahko vselimo že v nekaj mesecih po pridobitvi gradbenega dovoljenja. Hiša na ključ, npr. v Ljubljani, prihrani ogromno časa in denarja.
Ljubite les, vendar vam tradicionalne hiše iz lesa ne ustrezajo? Pri nas izdelujemo tudi moderne lesene hiše, ki vas bodo zagotovo navdušile. Odlična toplotna in zvočna zaščita, trajnost materiala, prijetnost bivanja in zdravo okolje so glavni razlogi, zakaj je lesena hiša prava izbira. LogHOUSE d.o.o., Nazarje.  
Atrijske montažne hiše z atrijem. Gradnja majhne montažne lesene hiše je hitra, čista in učinkovita. Lahko pa se odločite za majhno montažno hiško, ki je zgrajena v kratkem času.
Akcija montažnih hiš Marles vam bo olajšala odločitev za nakup. Hitro in najugodneje do lastnega doma. 
Gradnja montažne hiše poteka izjemno hitro. Cena montažne hiše je odvisna od velikosti in izbranega paketa, nizkoenergetska hiša pa vam omogoča dodaten prihranek. 
Zagotovite si svojo skeletno hišo na ključ po ugodni ceni - le v podjetju Ci Produkt. Dobili boste kvalitetno in moderno gradnjo, ki bo prilagojena vašim zahtevam in željam.
Cenik montažnih hiš Marles vas bo prepričal o ugodnosti naših cen za različne modele nadstropnih in pritličnih montažnih hiš.
Tipski načrti in tipski projekti hiš za najbolj kakovostno in ugodno novo hišo Marles!
V podjetju Z500 smo specializirani za načrte in projekte hiš. Nudimo Vam tipske načrte hiš, če pa bi želeli atrijsko, montažno ali mansarno hišo, Vam načrte zrišemo po Vaših željah.
Eko montažna hiša Marles poskrbi za zdravo in prijetno bivalno klimo, njena energetska učinkovitost pa občutno zmanjša stroške za ogrevanje hiše.
Tloris hiše, ko domišlija postane realnost. Pokličite za tloris stanovanjske, pritlične, manjše, montažne ali pasivne hiše.
Kot najstarejši in največji proizvajalec lesenih hiš vam podjetje Marles lahko po ugodni ceni in strokovno zagotovi hišo po vaših željah.
Iščete najcenejšo hišo? Ali pa mogoče najbolj varčno hišo? Podjetje Marles vam ponuja oboje. Odvisno je samo od vaših želja.
Najcenejše hiše so zagotovo lesene Marles hiše, ki so tudi najboljše in najlepše. Slovijo tudi po kakovostni in čisti gradnji ter privlačnemu videzu. Omislite si energijsko varčno hišo in imejte eno najlepših hiš v Sloveniji.
Koliko stane gradnja hiše? Gradnja stanovanjske hiše na ključ je izredno ugodna. Hiše na ključ morajo biti zgrajene do zaključka tako, da je hiša takoj pripravljena na vselitev in uporabo. Gradnja lesene, montažne, pritlične hiše, moderne, pasivne hiše.