Filter
B2B
B2C
C2B
C2C
E-trgovina

Vsi.si > Nepremičnine > Hiše

Hiše. Montažne hiše, lesene hiše, pasivne hiše, tipske hiše

Hiše. Hiše vaših sanj. Montažne hiše in tipske hiše. Lesene hiše za povezanost z naravo. Hiše na ključ za takojšnjo vselitev. Pasivne hiše za prihranek energije. Pametne hiše in hiše različnih vrst. Ugodna cena hiše.

Nizkoenergijske lesene hiše - Montažne hiše Rihter
Oglejte si načrte tipskih pasivnih hiš. Montažne lesene hiše Rihter
Lesene brunarice iz hlodov za masiven izgled. Prdodaja brunaric po predhono odobrenih načrtih. Izdelava brunarice poteka izključno iz slovenskega lesa.
Iščete najcenejšo hišo? Ali pa mogoče najbolj varčno hišo? Podjetje Marles vam ponuja oboje. Odvisno je samo od vaših želja.
V podjetju Z500 smo specializirani za načrte in projekte hiš. Nudimo Vam tipske načrte hiš, če pa bi želeli atrijsko, montažno ali mansarno hišo, Vam načrte zrišemo po Vaših željah.
Tloris hiše, ko domišlija postane realnost. Pokličite za tloris stanovanjske, pritlične, manjše, montažne ali pasivne hiše.
Pol stoletja montažnih hiš Marles znane po kvaliteti za najboljšo ceno! Vrsta materijala, oblika in velikosti hiše za vsakega od nas, ki si želi ugodno in poceni montažno hišo.
Lesene hiše iz brun po konkurenčnih cenah in modernega izgleda: gradnja lesenih hiš po vsej Sloveniji. Izdelava lesenih hiš, ki zadovolji še najbolj zahtevne stranke.
Polstoletna tradicija pri izdelavi individualnih kot večjih objektov. V našemu katalogu se zagotovo najde kakšna hiša po vaših željah.
Zagotovite si svojo skeletno hišo na ključ po ugodni ceni - le v podjetju Ci Produkt. Dobili boste kvalitetno in moderno gradnjo, ki bo prilagojena vašim zahtevam in željam.
Eko montažna hiša Marles poskrbi za zdravo in prijetno bivalno klimo, njena energetska učinkovitost pa občutno zmanjša stroške za ogrevanje hiše.
Pritlične hiše z in brez mansarde – načrt pritlične hiše vam je na voljo ob kliku na izbrano hišo.
Cene montažne hiše v primerjavi z zidanimi hišami nižje. Cena za načrt hiše je odvisna od želja, materialov in gradbene faze. Z akcijo še ceneje do montažne hiše Marles. 
Gradnja pasivne hiše je malce zahtevnejša, a so prihranki velikanski. Pasivne montažne hiše omogočajo hitro in kakovostno gradnjo, ki je zelo obstojna.
Tipske hiše so cenejše kot druge vrste montažnih hiš. Tipski načrti hiš še vedno nudijo veliko možnosti za prilagajanje vašim željam.
Cenik montažnih hiš Marles vas bo prepričal o ugodnosti naših cen za različne modele nadstropnih in pritličnih montažnih hiš.
Gradnja montažne hiše poteka izjemno hitro. Cena montažne hiše je odvisna od velikosti in izbranega paketa, nizkoenergetska hiša pa vam omogoča dodaten prihranek. 
Načrti za vse vrste hiš v podjetju Z500. Načrti za moderne, atrijske in lesene hiše po ugodni ceni.
Cenik masivnih lesenih hiš priča o tem, da se gradnja masivne lesene hiše izplača, saj je cena lesene masivne hiše iz brun dosegljiva dosti investitorjem.
Lesena hiša iz brun ali hlodov se zelo lepo vključi v naravno okolico. Cena izdelave lesenih hiš je v primerjavi z gradnjo grajenih hiš veliko manjša.
Zmanjšajte porabo energije z pasivnimi oziroma nizkoenergijskimi hišami podjetja Marles. Narava Vam bo hvaležna.
Tipski načrt hiše predstavlja odlično izhodišče za ugotovitev kaj sploh potrebujete. Kasneje tudi znate pravilno izbrati ter tako kot je izkoriščen vsak kotiček vašega doma je temu primerno odlična tudi cena. Optimalna izraba sredstev in bivalnega prostora, to je Marles!