Filter
B2B
B2C
C2B
C2C
E-trgovina

Vsi.si > Nepremičnine > Arhitektura

Arhitektura. Krajinska arhitektura in arhitektura po meri

Arhitektura. Želite oblikovati okolico po svojih željah? Krajinska arhitektura je odgovor. Najboljša arhitektura - načrtovanje in izdelava. Arhitektura po vaših željah – za vse okuse.

Opremljate stanovanje, poslovne prostore ali lokal? Ne zanemarite tehnične plati, ki vključuje gretje, hlajenje in varnost v prostoru. Obrnite se na slovenskega arhitekta. EVROMOJSTER d.o.o., Ljubljana
Ureditev okolice s pomočjo krajinskega arhitekta. Oblikovanje krajine - javne in zasebne površine. Opravljamo različne geodetske storitve. Žolnir d.o.o., Šempeter pri Gorici  
Arhitekt za notranjo opremo vam lahko pomaga pri funkcionalni zasnovi prostorov, tako zasebnih (hiše, stanovanja) kot poslovnih. Poskrbite, da bodo prostori ne le lepo urejeni, temveč tudi funkcionalni. EVROMOJSTER d.o.o., Ljubljana
Arhitektura hiše – klasična ali moderna arhitektura stanovanjskih hiš. Vse bolj se uveljavlja tudi arhitektura varčnih hiš.
Arhitekture po meri, načrt krajinske arhitekture, načrt gradbenih konstrukcij, upravljanje nepremičnin in arhitekturno projektiranje pri podjetju Krasinvest d.o.o. Sežana, ki se zaveda pomembnosti znanja in izkušenj.
Z našimi krajinskimi arhitekti vam ponujamo širok obseg storitev s področja krajinske arhitekture. Krajinski arhitekti imamo večletne izkušnje. Geodetsko podjetje Žolnir d.o.o. iz Šempetra pri Gorici vam ponuja različne geodetske storitve - ureditev in izravnava meje, parcelacijo ... Poslovne enote imamo tudi v Ajdovščini, Postojni, Sežani in Tolminu.
Pri opremljanju notranjih prostorov velikokrat pomislimo na notranje oblikovalce, vse prevečkrat pa zanemarimo pomen arhitekta za notranjo opremo, kar lahko po končani prenovi ali gradnji zelo obžalujemo. Ni nepomembno, za kakšen sistem ogrevanja ali hlajenja se odločimo, prav tako ne smemo pozabiti na varnostni vidik. V sklopu naše ponudbe vam nudimo tudi svetovanje arhitekta. Evromojster d.o.o., Ljubljana Od ideje do rešitve
Arhitekturni projekti Studia Omnia. Naš arhitekturni biro za projektiranje ima bogate izkušnje. Naj vam hišo načrtuje dober arhitekt. Projekti po visokih standardih.
Arhitekt mora projektiranje hiš opraviti izredno natančno, saj napačna arhitekturna zasnova povzroča visoke stroške za investitorja. Arhitekt za hiše.
Arhitekturno projektiranje hiš in drugih vrst novogradenj. Studio Omnia – arhitekturno in gradbeno projektiranje ter izdelava projektnih dokumentacij.
Ste se odločili za prenovo stanovanja ali poslovnega prostora? Iščete nove ideje? V podjetju Evromojster smo poskrbeli za celovito ponudbo, saj vam poleg izvedbe suhomontažnih gradbenih sistemov nudimo tudi nasvete arhitekta za notranjo opremo. Poleg lepega izgleda je namreč potrebno zagotoviti tudi funkcionalnost prostora. Evromojster d.o.o., Ljubljana.