Zimski vrtovi ugodne cene - zasteklitev balkona in terase

Načrtovanje in montaža - Zimski vrtovi in 3D slike  

Zimski vrtovi in njihovo načrtovanje zahtevajo usposobljenega strokovnjaka. Zimski vrt, ki je dobro narejen prinaša veselje. Zimske vrtove in njihove slike najdete na naši spletni strani podjetja NE-SA, lahko pa vam seveda izdelamo zimski vrt povsem po vaših željah. Gradbeno dovoljenje za zimski vrt ni potrebno, če ta ne bo prevelik. Preden se odločite za zimski vrt, se pogovorite z našim strokovnjakom, ki vam bo pojasnil, kakšni vse so lahko zimski vrtovi, slike naših izdelkov pa si oglejte na naši spletni strani.

 

Zimski vrtovi podjetja NE-SA

 

Ugodne cene zimskih vrtov podjetja NE-SA, s. p.

Za zimski vrt se največkrat odločimo, ko hiša že nekaj časa stoji. Takrat se začnejo pojavljati različna vprašanja: kakšni so lahko zimski vrtovi, cene, gradbeno dovoljenje … Za zimski vrt potrebujete gradbeno dovoljenje le, če je večji od 30 m2, saj tako ne spada več med enostavne objekte, za katere gradbeno dovoljenje ni potrebno.

Zimski vrt | Zimski vrtovi
Zimski vrtovi in cene zimskih vrtov so odvisni od tega, kakšen vrt si pravzaprav želite. V podjetju NE-SA, s. p., so sestavljeni iz jeklene pocinkane konstrukcije, zaradi česar imajo naši zimski vrtovi visoko nosilnost. PVC materiali poskrbijo za zadostno toplotno izolacijo. Da bo vaš zimski vrt  prijeten prostor skozi vse leto, se zimski vrtovi navadno opremijo s senčili in klimatsko napravo za hlajenje ter npr. s talnim ali drugim gretjem za prijetno toplo zimo.

Zasteklitev terase

Pestra izbira - zimski vrt, zasteklitev balkona ali teraseZasteklitev balkona

Kjer zimski vrt kot prizidek k obstoječi hiši ni mogoč, je izvrstna rešitev zasteklitev balkona ali zasteklitev teraseZasteklitev balkona in zasteklitev terase povečata bivalni prostor, hkrati pa lahko postaneta zimski vrt, ki ste si ga želeli. Zimski vrtovi so nekakšna vez med notranjimi in zunanjimi površinami.

 


Zakaj se ne bi tudi vi odločili za zimski vrt? Pokličite nas!

 


NE-SA, s. p. | Zimski vrtovi cene, zasteklitev balkona, zasteklitev terase  – povezave do naše spletne strani:

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2C
NE-SA Boris Cverle s.p.
Naslov
Dolejna Vas 116
3312 Prebold
Spletna stran
E-pošta
031 612 348
Seznam fraz
Zimski vrt
ZEMLJEVID