Kovinski nadstreški za terase, stekleni za vhodna vrata in jekleni avtomobilski

Kovinski, jekleni, leseni ali stekleni nadstreški za terase ali nadstreški nad vhodom so lahko okras obstoječemu objektu – vašemu domu, pisarni ali gostinskemu objektu. Tudi kovinski nadstreški za avtomobile zaznamujejo vašo okolico. Zato morajo biti nadstreški estetsko prijazni, nevsiljivi, a še vedno funkcionalni.

 

Nadstreški za terase, za avtomobile in za nad vhod


Nadstreški za terase, vhodna vrata in garažni za zasebne in poslovne objekte

Naši leseni, kovinski in stekleni nadstreški za terase, za vhodna vrata ter garažni nadstreški sodijo v sam vrh tovrstnih izdelkov. Vsako leto zadovoljimo pričakovanja več kot 50 strank v Sloveniji in Avstriji z našimi zimskimi vrtovi in nadstreški za terase ali za vhodna vrata ali pa z avtomobilskimi nadstreški.

Nadstrešek

Nadstreški za terase, avtomobilski nadstreški in nadstreški nad vhodom iz našega podjetja se odlikujejo predvsem po natančni izdelavi in kakovostni montaži ob dogovorjenem terminu.


V naši ponudbi so različni:

  • kovinski za avtomobile
  • pokriti s steklenimi ploščami
  • jekleni in leseni za terase
  • stekleni za vhodna vrata

 

Nadstreški za terase, avtomobilski in za nad vhodomNadstrešek nad vhodom

Nadstreški za terase, avtomobilski nadstreški in nadstreški nad vhodom so vam na voljo v različnih izvedbah konstrukcije. Jekleni nadstreški in kovinski nadstreški imajo konstrukcijo prekrito s PVC materialom različnih barv, ki je enostaven za vzdrževanje. Stekleni nadstreški so pokriti s steklenimi ploščami s posebnim samočistilnim nanosom, ki omogoča, da se pri vsakem močnejšem dežju spere umazanija s strehe. Za temeljito čiščenje steklenih nadstreškov pa uporabite kar klasična čistila za steklo.
Izdelujemo tudi lesene nadstreške za terase. Zaradi materiala je nega sicer zahtevnejša, a leseni nadstreški za terase nudijo drugačen občutek domačnosti vam in vašim gostom.  


Večji nadstreški nad vhodom, za terase in avtomobilski imajo lahko tudi ALU ali PVC žlebove v enaki barvi.

Zaščitite svoja prevozna sredstva z garažnimi nadstreški

Vas vremenske razmere silijo k zaščiti vašega avtomobila ali avtomobilov vaših strank? Avtomobilski nadstreški so praktična in estetsko manj vsiljiva rešitev od garaž. Z veseljem vam svetujemo o primernih izvedbah različnih garažnih nadstreškov ali kovinskih nadstreškov za avtomobile. Kovinske nadstreške za avtomobile lahko prav tako oblečemo v PVC material izbrane barve.


Avtomobilski nadstreški, za terase in za vhodna vrataNadstrešek za terase

Vabimo vas k ogledu fotografij že montiranih avtomobilskih, za terase in nadstreškov za vhodna vrata na naši spletni strani.


Naši strokovnjaki vas obiščejo na domu, kjer vam svetujejo o najboljši možni izvedbi nadstreška. Ponudbo s 3D skico vam pošljemo po dveh dneh in se dogovorimo za točen datum montaže.


Na voljo so vam leseni, jekleni in stekleni nadstreški izdelani po meri ali serijsko. Smo izredno fleksibilni v uresničevanju vaših idej in želja.


Zagotavljamo tudi 3-letno sistemsko garancijo za jeklene, lesene in steklene garažne nadstreške, nadstreške za terase in nadstreške za vhodna vrata. Pošljite nam povpraševanje za vaš nadstrešek!

 

NE-SA s.p. | Leseni nadstreški za terase, avtomobilski, za vhodna vrata, jekleni - povezave do naše spletne strani:
VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2C
NE-SA Boris Cverle s.p.
Naslov
Dolejna Vas 116
3312 Prebold
Spletna stran
E-pošta
031 612 348
Seznam fraz
nadstreški
ZEMLJEVID