Zimski vrtovi in nadstreški za terase, avtomobile, vhodna vrata

Zimski vrtovi podjetja NE-SA, s. p., so narejeni iz kakovostne pocinkane jeklene konstrukcije, zaradi katere so zimski vrtovi dovolj močni za vse obremenitve. Tako kot nadstreški za terase, avtomobilski nadstreški ali nadstreški nad vhodom so tudi zimski vrtovi plod dela naših strokovnjakov. Na voljo so vam tako rekoč kakršni koli zimski vrtovi, slike pa si lahko ogledate na naši spletni strani. NE-SA, s. p., ima za vsakega izmed vas posebej prilagojeno ponudbo, ki ustreza vašim željam in razmeram. Tridimenzionalne slike zimskih vrtov na naši spletni strani pa bodo poskrbele, da si boste naše izdelke lažje predstavljali. Vas zanima, ali potrebujete za zimski vrt gradbeno dovoljenje?

Zimski vrt

 

NE-SA - zimski vrtovi, zasteklitev balkona ali terase, nadstreški


Zimski vrtovi podjetja NE-SA, s. p., in gradbeno dovoljenje za zimski vrt ali nadstrešekZimski vrt | Zimski vrtovi

Ker so zimski vrtovi pa tudi nadstreški za terase, nadstreški za avtomobile in nadstreški za vhodna vrata kljub vsemu gradbeni poseg v okolje, je pogosto vprašanje naših strank, ali potrebujejo za nadstrešek ali zimski vrt gradbeno dovoljenje. Zakon pravi, da za zimski vrt ali nadstrešek potrebujete gradbeno dovoljenje le, če ne spada med enostavne objekte, ki imajo tlorisno površino manjšo od 30 m2. Da so zimski vrtovi in nadstreški za avtomobile ali terase v skladu s temi zahtevami, poskrbijo strokovnjaki v podjetju NE-SA, s. p. Zimski vrtovi in avtomobilski ali drugi nadstreški, ki presegajo omenjene mere, potrebujejo gradbeno dovoljenje.

 

Nadstreški za terase in vhodna vrata ter avtomobilski nadstreški vseh vrst in dimenzij

Zimski vrtovi niso edini izdelek podjetja NE-SA, s. p., temveč izdelujemo tudi več vrst nadstreškov, kot so: nadstreški za terase, kovinski nadstreški za avtomobile in nadstreški nad vhodom. Nadstreški za terase, avtomobilski nadstreški in nadstreški za vhodna vrata so lahko izdelani po meri, nekateri pa tudi serijsko. V vsakem primeru boste našli nekaj zase.

 

NE-SA, s. p. | nadstreški za terase, nadstreški za vhodna vrata, zimski vrtovi slike, nadstreški nad vhodom – povezave do naše spletne strani:VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2C
NE-SA Boris Cverle s.p.
Naslov
Dolejna Vas 116
3312 Prebold
Spletna stran
E-pošta
031 612 348
Seznam fraz
zimski vrtovi slike, nadstreški
ZEMLJEVID