Stol za pisarno

Ključni dejavniki pri izbiri udobnega pisarniškega stola

Kako se v svoji pisari počutite, je v večji meri odvisno od posameznih kosov pohištva. Ključno vlogo pri tem zagotovo igrata udoben pisarniški stol in dobro oblikovana pisarniška miza. Če v tem hipu ne sedite na udobnem stolu, je čas za premislek o nakupu novega. Najpomembnejši kriterij za odlično izbiro pisarniškega stola je ravno dejstvo, da se na njem kar se da dobro počutite.

Na udobje pisarniškega stola navadno vplivajo parametri, ki se jih uporabniki niti ne zavedajo. Najudobneje pa se boste na tem kosu pohištva počutili, ko vaše mišice po nepotrebnem ne bodo aktivne. To boste lahko dosegli le s pravo izbiro naslonjala stola. Njegova glavna naloga je, da nudi kar se da dobro oporo vaši hrbtenici.

Nastavljiv stol za pisarno

stol za pisarnoUdoben pisarniški stol je praviloma nastavljiv po višini. Na ta način se lahko popolnoma prilagodi prav vsakemu uporabniku. Na občutke pri daljšem sedenju najbolj vpliva ledvena podpora. Ta razbremenjuje ledvene mišice in vam zagotavlja veliko manjšo zategnjenost mišic.

Vsak udoben pisarniški stol vsebuje ergonomsko sedišče. Praviloma je prešito z zelo trpežno in kakovostno tkanino. Mrežno hrbtišče pri stolu ponuja večjo pretočnost zraka, posledično pa manjše potenje. Hrbtišče je nastavljivo po višini. Ravno tako morata po višini biti nastavljiva naslona za roke. Lahko ju spustite dovolj nizko in se na ta način bolj približate pisalni mizi. To vam omogoča pravilno držo pri dolgotrajnem sedenju.

Udoben pisarniški stol ima tudi kakovostno zasnovan naslon za glavo. Ta odlično poskrbi za podporo vratu in glave. S pomočjo posebnega kolesnega mehanizma boste lahko uravnavali jakost ledvene opore. Nekateri dobro zasnovani pisalni stoli ponujajo tudi možnost nastavitev naklona stola v treh različnih položajih. Prav tako omogočajo sinhroni naklon ter sprostitev v stolu. Vaše noge bodo na ta način ostale povsem poravnane s tlemi.

Pestra izbira stolov za pisarno

Če v tem hipu nimate prave ideje, kje bi si lahko najhitreje zagotovili dober in udoben pisalni stol, je odličen naslov za nakupovanje spletna trgovina s pisarniško opremo. V njej so vam na voljo še druge vrste stolov. Vsaka vrsta je zasnovana za namen uporabe.

Spletna trgovina s kakovostnim pisarniškim pohištvom se ponaša s številnimi prednostmi. Po eni strani vam ponuja vrhunske kose izdelkov iz najboljših materialov po dostopnejših cenah, po drugi strani pa boste pohištvo lahko nakupovali kar od doma, kamor vam ga že v samo nekaj dneh dostavijo. Ena od možnosti je tudi ta, da ponudnika obiščete tudi v njegovih fizičnih prostorih prodajalne.