Poganjalci za otroke

Prva vožnja našega malčka

Otroci nas ves čas opazujejo pri naših aktivnostih, ki si jih sčasoma želijo opravljati še sami. Pri tem imamo v mislih tudi vožnjo s kolesom. Na srečo tudi za še tako majhne otroke obstajajo sredstva, ki jih lahko navajajo na vožnjo s kolesom. Imenujejo se poganjalci ali poganjalčki. Na trgu so prisotni že kar nekaj časa in od samega začetka veljajo za nadvse priljubljene izdelke, po katerih posegajo starši ter druge osebe, ki želijo otroka na najbolj kakovosten način navajati na vožnjo s kolesom.

Odlično mesto nakupa

Poganjalci se lahko kupijo marsikje. Vsekakor pa lahko najboljši nakup opravimo v priljubljeni spletni trgovini, kjer lahko izbiramo še med številnimi drugimi vrstami izdelkov za otroke. V tej trgovini bomo lahko kupili poganjalce vrhunskih proizvajalcev, ki za izdelavo otroških predmetov uporabljajo le najbolj kakovostne materiale. Večina otroških koles za najmlajše je tako narejena iz najboljše vrste lesa.

Poganjalček za otroke

Poganjalčki in gugalniki hkrati

Med številnimi poganjalčki bomo lahko na spletnih prodajnih policah opazili tudi poganjalčke, ki se lahko v hipu spremenijo v otroške gugalnike ter obratno. Tako prevozno sredstvo je posledično primerno tudi za notranje prostore.

Poganjalec, ki je obenem lahko še gugalnik, je narejen iz vezanega brezovega lesa. Primeren je do približno petega leta otrokove starosti. Pod sedežem pa je še dodatni prostor, ki je namenjen prevažanju otrokovih najbolj priljubljenih igrač.

VSE ZA OTROKE >>

Odlično rojstnodnevno darilo

So lahko tudi izjemno lepo darilo za našega otroka. Ko dopolni primerno število let, si otrok zasluži primerno sredstvo, s katerim bo začel vaditi za kasnejšo vožnjo na kolesu. Tako je prehod na kolo veliko lažji, saj otroci izgubijo strah. Pripomore tudi k raziskovanju in osvajanju ravnotežje, ki je nujno potrebna za vožnjo s kolesom.

Otrok bo takega darila še kako zelo vesel, da se bo z njim ves čas učil kaj novega. Seveda bomo pri tem prisotni tudi mi. Tovrstna sredstva pa so narejena tako, da otrok ne more pasti in posledično se tudi poškodovati ne more.

Otroški poganjalec

Dodatki za poganjalčke

Da bo poganjalček, ki ga bomo kupili našemu malčku za rojstni dan, še bolj privlačen na prvi pogled, lahko kupimo še prevleko za sedež v zelo lepi rdeči barvi. Taka prevleka je narejena iz silikona, ki ni strupen. Izdelan je namreč iz povsem naravnih virov in se ga lahko v celoti reciklira. Vsekakor pa lahko kupimo tovrstni dodatek še v kateri drugi priljubljeni barvi. Zelo iskana je na primer črna prevleka, ki naredi otroško kolo brez pedalov še bolj eleganten.

Na spletni strani nadvse priljubljene trgovine Babadu, si lahko ogledate zadnjo ponudbo, ki vsebuje številne nove poganjalce vrhunskih proizvajalcev. Med njimi je nadvse mikaven first go rdeč Banwood.