Prehranski dodatki

Imunski sistem – krepitev pri otrocih in odraslih s pomočjo prehranskih dopolnil na osnovi beta-glukanov

Imunski sistem – krepitev lahko poteka na različne načine! Zmotno je prepričanje, da lahko zgolj zdrava prehrana in gibanje poskrbita za močan imunski sistem. Krepitev imunskega sistema mora potekati karseda celostno, saj boste le tako dosegli optimalno uspešnost. Kakovostni prehranski dodatki so vam lahko pri tem v veliko pomoč, tudi ko je v igri krepitev imunskega sistema pri otrocih.

 

 

Oslabljen imunski sistem – znaki, ki jih ne smete spregledati

Okrepitev imunskega sistemaEden prvih znakov oslabljenega imunskega sistema je pogosto povečana utrujenost, v nekaterih primerih pa se lahko pojavijo tudi akne ali herpesi, ki prav tako opozarjajo na oslabljen imunski sistem. Znaki oslabljenega imunskega sistema so še pogosti, ponavljajoči se prehladi, opazite pa lahko tudi slabšo kvaliteto las in celo njihovo izpadanje. Znaki oslabljenega imunskega sistema se lahko kažejo tudi v vašem psihičnem stanju, saj lahko privedejo do različnih nihanj v razpoloženju in celo do razpoloženjskih motenj. Vsi omenjeni znaki opozarjajo, da vaše telo ni več zmožno obrambe pred infekcijami, ki nastajajo kot posledica vdora bakterij in drugih tujkov – prav tovrstna obramba je namreč glavna naloga, ki jo ima močan imunski sistem. Krepitev je v takšnih primerih nujna, zaradi resnosti stanja pa zgolj »domača lekarna« verjetno ne bo zadostovala.

 

 

Imunski sistem pri otrocih si zasluži še posebno pozornost

Krepitev imunskega sistema pri otrocih povzroča marsikateremu staršu kar nekaj preglavic; gotovo ni prijetno gledati lastnega otroka, kako se nenehno spopada z boleznijo, obenem pa imeti ob tem občutek nemoči. V podjetju Valens vam ponujamo prehranske dodatke na osnovi beta-glukanov iz kvasa, ki podpirajo delovanje prirojenega imunskega sistema. Za močnejši imunski sistem pri otrocih smo vam pripravili sirup za odpornost Valens Imunofit Junior, odrasli pa lahko posežete po tabletah, ki vsebujejo tudi dodatek koencima Q10 in vitamina C. Izdelka ne vsebujeta sestavin živalskega izvora in ne povzročate nezaželenih stranskih učinkov. Otroški sirup smo prav tako obogatili z dvema pomembnima mikrohraniloma, in sicer z vitamin D ter cinkom. Pomanjkanje vitamina D, do katerega najpogosteje prihaja v hladnejših mesecih z manj sonca, lahko namreč pripelje do resnih težav, zato je uživanje sirupa vsestransko koristno.


Objavljeno: 24. maj 2016

PODJETJA
Nobeno podjetje ni povezano s tem nasvetom.