Potovanje na Tajsko

Potovanje na Tajsko ni klasika

Ste naveličani klasične hrvaške obale in že večkrat videne grške in prav tako že običajne Grčije? Potem je za vas primerno eksotično potovanje na Tajsko. Vedno bolj priljubljena destinacija vabi s svojim mehkim belim peskom in turkiznimi vodami. Za okus sproščenosti ali popoln potop v povsem drugačno kulturo, je za vas potovanje na Tajsko. Na svoj račun bodo prišli tudi gurmani, ne le tisti, ki želijo raziskati najlepše plaže sveta. Sladokusci si bodo potovanje na Tajsko privoščili, ker ta velja za gurmanski raj na zemlji. Dežela je znana kot poceni destinacija. Na najčudovitejše in odlično organizirano potovanje na Tajsko se lahko odpravite z agencijo Shappa: https://www.shappa.si/potovanja/azija/potovanje-tajska-z-otoki.html.

Potovanje na Tajsko na udoben način

Potovalna agencija Shappa bo namesto vas poskrbela za letalsko karto, organizacijo in vodenje. Zakaj bi se na počitnicah obremenjevali se z organiziranjem izletov in vseh potrebnih dovoljenj? Naj bo potovanje na Tajsko brez skrbi. Dopust mora biti prežet le z zadovoljstvom in pustolovščinami. Avantur in novosti pa nudi potovanje na Tajsko na pretek. Tam se boste lahko povsem sprostili med tajsko masažo, ki bo blagodejno vplivala na duha in telo. Še več, zelo usmiljena bo do vašega bančnega računa. Znana je namreč po zelo ugodnih cenah storitev in reči. Kdo ne bi želel s koktajlom v roki in dobro večerjo v želodčku opazovati sončnega zahoda na eni od najlepših plaž?

Tajska

Potovanje na Tajsko za ljubitelje kulture

Poskrbljeno bo tudi za takšne, ki z užitkom nakupujejo. Bangkok je paradiž za nakupovalne entuziaste, ki se bodo poceni oblekli od glave do pet. Popoln šok pa bodo doživeli ljubitelji narave in kulture. Mesto templjev vas bo preprosto očaralo. Absolutno obvezen je ogled spektakularnega templja Grand Palace. Gre za največjo znamenitost mesta. Pred obiskom se oblecite skrbno in v skladu s pravili. Nespoštljivo bi bilo, če bi se na ogled odpravili v kratkih oblačilih. Poleg tega si morate ogledati še Wat Phra Kaew, kjer se časti smaragdni Buda. Tega letnemu času primerno oblečeta le kralj ali prestolonaslednik.