Poročni prstani Ljubljana

Poročne prstane v bližini Ljubljane v ateljeju Mengeš

Če potrebujete poročne prstane v Ljubljani, poročne prstane v Kranju ali poročne prstane v Kamniku, vas vabimo, da se oglasite v našem ateljeju v Mengšu. V Zlatarskem ateljeju Mengeš v bližini Ljubljane ustvarjamo poročne prstane, ki vas bodo navdušili s svojim čudovitim izgledom in domiselnostjo. Izdelujemo poročne prstane po naročilu, med katerimi bi izpostavili poročne prstane iz rdečega zlata, srebrne poročne prstane in kombinirane poročne prstane. Če iščete zlatarstvo, ki bi vam izdelalo poročne prstane v Ljubljani ali njeni okolici in želite le najboljše, vas vabimo, da se oglasite pri nas.

 

 

Srebrni poročni prstani LjubljanaPoročni prstani v bližini Ljubljane so pri nas najlepši

Ponosni smo, da so naši poročni prstani v bližini Ljubljane med najlepšimi v Sloveniji. Predlagamo vam, da se oglasite v naših prostorih in si ogledate nekaj vzorcev ter se o resničnosti naših trditev prepričate sami. Še posebej čudoviti so poročni prstani iz rdečega zlata in srebrni poročni prstani. Če torej potrebujete poročne prstane v Ljubljani, poročne prstane v Kranju ali poročne prstane v Kamniku smo mi zagotovo pravi naslov za vas.

 

 

Poročni prstani iz rdečega zlata so vse bolj trendovski

Poročni prstani iz rdečega zlata so zaradi svojega žara najlepši med vsemi zlatimi prstani. Zelo pa so zanimivi tudi v kombinaciji z belim in rumenim zlatom. V zadnjem času se zato vse več ljudi odloča za poročne prstane iz rdečega zlata. Njihov značilni lesk vas zagotovo ne bo pustil hladne. Na drugi strani pa so čudoviti tudi srebrni poročni prstani. Ti so v današnjem času kar nekoliko zapostavljeni, saj v naši civilizaciji velja, da je zlato vrednejše od srebra. V Aziji pa je bilo srebro pred nekaj stoletji bolj cenjeno od zlata. Nobenega dvoma ni, da je srebro eno izmed najbolj cenjenih dragih kovin. Srebrni poročni prstani so odlični, ker so odporni na vremenske vplive in vročino. Ker so srebrni poročni prstani lepi in svetleči, so izvrstna in posebna izbira.


Objavljeno: 27. maj 2016

PODJETJA