Kavči po meri

Kavči po meri so prilagojeni izključno vašim željam

V 50. in 60. letih so bili v naših domovih izjemno priljubljeni kavči v kombinaciji z različnimi fotelji. Sledilo je obdobje sedežnih garnitur, danes pa opažamo, da se zopet vračamo v preteklost, saj postajajo tudi kavči med potrošniki vse bolj priljubljeni. Še posebej so aktualni kavči po meri, ki jih lahko povsem prilagodimo lastnim željam in potrebam.

Pri nakupu kavča je potrebno upoštevati, da ga ne kupujete vsak dan, zato je potrebno biti pozoren predvsem na njegovo kvaliteto in funkcionalnost. Pred tem je potrebno seveda temeljito razmisliti kakšen kavč potrebujete in na podlagi tega poiskati za vas najbolj primernega.

Kavč po meri

Primerna velikost je zelo pomembna

Če pa ste po dolgotrajnem mrzličnem iskanju novega kavča obupali, vam preostane še ena rešitev. To so kavči po meri. S tem se boste izognili vsem dodatnim skrbem glede ustreznosti kavča za vaš prostor. Ta možnost je dobrodošla predvsem za tiste, ki imate malo bivalnega prostora ali pa opremljate garsonjero.

Če se boste odločili za izdelavo kavča po meri, potem morate le natančno poznati dimenzije prostora oziroma kam boste kavč postavili. S tem se boste izognili temu, da bi bil kavč prevelik za v vaš prostor in bi dajal občutek utesnjenosti.

Izbirajte med množico različnih materialov

Naslednja prednost izdelave kavča po meri je, da si lahko popolnoma sami izberete vrsto materiala. Ker je tudi na tem področju zelo pestra izbira, boste imeli ogromno možnosti izbire. Kavči po meri so lahko izdelani praktično iz vsakega materiala, ki si ga zaželite, bodite pa pri tem vseeno pozorni na njihovo zahtevnost vzdrževanja.

Ali si želite zgolj enobarvne ali pa večbarvne kombinacije kavča? Tudi v tem primeru si lahko sami izberete vašo najljubšo barvno kombinacijo oziroma tisto, ki bo najbolj ustrezala v vaš prostor. Ker kupujete kavč za več let, izbirajte med barvami, ki se jih ne boste tako hitro naveličali.