Kakšne ženske pričeske so hit letošnjo pomlad?

Kakšne ženske pričeske so hit letošnjo pomlad?

 

Letošnja pomlad prinaša sproščenost in igrivost. Modne bodo pričeske, ki jih lahko nosimo na raznolike načine in jih individualno interpretiramo. Temu sledijo tudi tehnike barvanja. Barve las posnemajo naravne odtenke z nežnimi prelivanji sorodnih odtenkov, ki ne glede na zaključno oblikovanje poudarijo pričesko.
Vrača se moda dolgih las, ki pa morajo nujno dajati nekoliko neurejen in razkuštran izgled. Pri dolgolaskah v modo prihaja trend preče na sredini, kar deluje nežno in romantično. Če k temu dodamo še kitke, ki jih spnemo na zatilju se bomo zagotovo počutile kot princeske. Poleg preprostih kit so opcija fige, bodisi na zatilju, bodisi visoko na glavi.
Za drznejše urbane bojevnice je še vedno modna kratka pričeska, ki pa mora biti nujno počesana nazaj. Eksperimentiramo lahko tudi s tako imenovanim »zalizanim« mokrim videzom ob straneh in podaljšanim bobom, imenovanim lob.
Kar se barvanja las tiče ne moremo zgrešiti s tehniko barvanja Bayalage, pri kateri nanašamo barvo na pramena – pri lasišču nanesemo zelo tanek sloj barve, na konicah pa debelejši sloj.


Izzivamo vas, da v pomlad skočite z novo pričesko!

 

Razmršene lase so hit


Objavljeno: 6. februar 2015

PODJETJA