Google pozicioniranje

Google pozicioniranje za izboljšanje prodaje in prepoznavnosti


Pozicioniranje strani na GoogluGoogle pozicioniranje je v današnjem času izrednega pomena, saj so raziskave pokazale, da si obiskovalci spleta običajno pogledajo zgolj prvih nekaj zadetkov. Google optimizacija bo poskrbela, da se bo vaša spletna stran pojavila višje med zadetki posameznega iskalnega pojma oziroma t.i. ključne besede. Na ta način Google pozicioniranje neposredno vpliva na dostopnost, vidnost in pojavnost vaših produktov in storitev, večja izpostavljenost pa seveda prinaša večje zanimanje kupcev. Investiranje v Google SEO optimizacijo se vam bo obrestovalo že v zelo kratkem času.
Pri podjetju Vsisi bomo najprej poskrbeli za analizo spletne strani, ki bi jo želeli optimizirati, nato pa bomo predlagali in v primeru vašega soglasja tudi izpeljali izboljšave same spletne strani ter povezav, ki vodijo na stran (ON-site in OFF-site Google optimizacija).

 

VAS ZANIMA VEČ? POŠLJITE NAM POVPRAŠEVANJE

 

ON-site in OFF-site Google SEO optimizacija

 

Google optimizacijo v grobem delimo na dva dela, in sicer ON-site in OFF-site Google SEO optimizacijo. ON-site Google optimizacija obsega optimiziranje samih elementov strani (naslovi, metanaslovi, notranje povezave, URL,…), OFF-site Google optimizacija pa zajema vse aktivnosti za boljše Google pozicioniranje, ki se zgodijo izven spletne strani. Povečini gre za tako imenovani »link-building« oziroma grajenje povezav, ki vodijo na vašo spletno stran. Za dobro Google pozicioniranje morajo biti vse povezave kakovostne in relevantne. Optimizacijo zunaj spletnega mesta predstavljajo blogi, komentarji pod blogi, objave na socialnih omrežjih, objave na forumih, vpisi na spletne imenike in še bi lahko naštevali. OFF-site Google SEO optimizacija se dojema kot dopolnilo ON-site optimizacije, saj nam ustvarjanje dodatnih zunanjih povezav na slabo izvedeno izvorno spletno stran ne bo kaj dosti koristilo. Google pozicioniranje je namreč rezultat skrbno izbranih in zapletenih parametrov, ki se tudi vseskozi spreminjajo. Prav zato morajo biti SEO strokovnjaki vedno na tekočem z zadnjimi pravili brskalnikov, ki določajo pomembne kriterije za Google pozicioniranje (npr. gostota ključnih besed). Pri Vsisi imamo večletne izkušnje s SEO optimizacijo, zato predstavljamo zaupanja vredno podjetje za izvedbo te storitve.


Objavljeno: 1. marec 2016

PODJETJA