Franc Ofentavšek s.p.

Specialisti za avto nadstreške in terase

Estetsko privlačni avtomobilski nadstreški

Nadstreški za avtomobile, ki jih izdelujemo v podjetju Franc Ofentavšek s.p., so estetsko dovršeni, cenovno ugodni, predvsem pa izjemno funkcionalni. Razvili in uvedli smo proizvodnjo pokritih nadstreškov za avtomobile. Naši avtomobilski nadstreški so izdelani iz kakovostnih materialov in so konstrukcijsko izredno stabilni. Naš proizvodni in prodajni program zajema 5 različnih nadstreškov, ki jih po velikosti in obliki modularno lahko prilagodimo željam in potrebam naročnika. Naši nadstreški za avtomobile so podprti z uradnimi statičnimi izračuni in zagotavljajo popolno varnost za vas in vaš avtomobil. Vsi avtomobilski nadstreški so lično izdelani in moderno zasnovani. Prepričani smo, da boste našli primernega zase. Za ponudbo avtomobilskih nadstreškov za en ali dva avtomobila se obrnite na naše strokovno osebje, prepričani smo, da boste navdušeni nad ceno.

aluminijasti ali jekleni nadstrešek? >>

Različni modeli avtomobilskih nadstreškov, ki navdušujejo s kakovostjo

Izbirate lahko med različnimi tipi nadstreškov za avtomobile:

  • Nadstrešek za avtomobile Klasik je moderno zasnovan nadstrešek, ki je primeren za vsako okolje.
  • Avtomobilski nadstrešek Ekskluziv z izolacijskimi paneli omogoča toplotno in zvočno izolativnost z jekleno konstrukcijo po meri.
  • Nadstrešek za avtomobile Atika je izdelan iz bombirane pločevine in z aluminijastimi obrobami. Možna je izvedba strehe s siko in s skritim žlebom, kar celotno kontrukcijo še polepša.
  • Nadstrešek z lopo iz valovite pločevino in ALU vrati. Lopa vam prinaša še dodatni prostor, kjer lahko shranjujete stvari, ki morajo biti pod ključem.
  • Avtomobilski konzolni nadstrešek z izolacijskimi paneli, trapezno pločevino s filcem ali polikarbonatom. Možni sta 2 različni izvedbi - s stebri na eni strani ali polkrožni s polikarbonatom.

Vsi nadstreški so izdelani iz kvalitetnih materialov, kar dokazuje naša garancija kakovosti. Vaši jekleni konjički bodo tako zaščiteni pred vremenskimi vplivi, kar bo še podaljšalo njihovo življenjsko dobo.

Avtomobilski nadstrešek z lopoNadstrešek za dva ali več avtomobilov

Zakaj izbrati naše avtomobilske nadstreške?

Ker učinkovito ščitijo pred neugodnimi vremenskimi vplivi (toča, sneg, neurje, zmrzal) in soncem. Ker vaš avtomobil zaščitijo pred bledenjem barve in mehanskimi poškodbami. Ker so izdelani iz kvalitetnih materialov in kvalitetno zasnovani, ne potrebujejo nobenega vzdrževanja. 

Vabimo vas, da si vzorčne modele ogledate na lokaciji podjetja in se sami odločite, kateri bi bil najbolj primeren za vas. Za ponudbo avtomobilskih nadstreškov in cene smo vam na voljo tudi preko telefona.