Keramične ploščice - kopalniška keramika najboljša izbira za kopalnico

Kopalnica je prostor, v katerem se pogosto zadržuje vlaga, zato je vanj najbolj smiselno položiti keramične ploščice. Tako stenske kot talne ploščice so preproste za vzdrževanje in čiščenje, predvsem pa so odporne in vzdržljive. Raznolikost barv, oblik in vzorcev keramičnih ploščic za kopalnico omogoča, da prostoru dodamo osebni pridih. Ploščice v kopalnici ustvarijo posebno atmosfero in energijo, ki pomembno vplivata na naše vsakodnevno počutje. Zato je izbira keramičnih ploščic ena najpomembnejših odločitev pri gradnji ali obnovi vaše kopalnice. Predvsem je pomembno, da kopalniške ploščice ustrezajo tudi našemu okusu, saj nas bodo le tako lahko navduševale leta in leta.
Zaradi številnih dobrih lastnostih pa jih vse pogosteje uporabljamo tudi drugih prostorih - talne ploščice se lahko iz kuhinje nadaljujejo tudi v jedilni prostor, hodnike in ostale bivalne prostore. Najdemo jih tudi zunaj hiše, na balkonih in terasah. Zunanje ploščice so v primerjavi z notranjimi odporne na zmrzovanje, poškodbe, obrabo in vpojne madeže. Prevlečene so tudi s protizdrsno strukturo.

Keramične ploščice za tla morajo prenesti večje obremenitve

Keramične ploščice za kopalnicoV primerjavi s stenskimi morajo talne keramične ploščice za kopalnico prenesti precej večje obremenitve. Zato ni odveč, če se pred nakupom dobro prepričamo, kolikokrat so izbrane kopalniške ploščice žgane. Priporočljivo je, da so žgane dvakrat, saj se vam bodo v nasprotnem primeru krušile vsakič, ko bo nanje padel kak trd predmet. Hrapava površina ploščic preprečuje, da bi nam na njih zdrsnilo.
Če imate manjšo kopalnico, vam priporočamo, da izberete kopalniške ploščice srednje velikega formata, medtem ko so keramične ploščice večjega formata bolj primerne za večjo kopalnico. Nežne pastelne barve, kot so svetlo modra, marelična, rumena, roza ali svetlo modra, so nedavno postale priljubljene. Naravni, topli in nevtralni odtenki pa so odlična rešitev za brezčasne kopalnice, ki bi bile moderne v vsakem obdobju.

Gradite ali prenavljate kopalnico? Potem je podjetje Na pot d.o.o. pravi naslov za vas. Pri nas boste dobili vso potrebno opremo za kopalnice. Na voljo so odlične keramične ploščice raznovrstnih barv, oblik in velikosti, vrhunska sanitarna keramika ter kakovostno kopalniško pohištvo. Skupaj z raznovrstnimi dekorativnimi elementi boste lahko ustvarili kopalnico po vaši meri.

Vabljeni na našo spletno stran!


Na pot d.o.o. | Kakovostna in cenovno ugodna oprema za kopalnice - povezave do naše spletne strani: