Sobni kamini za naravno toplino v vašem domu

Sobni kamin NordicaMedtem ko nam v poletnem času dobro voljo in užitek v naravi prinašajo vrtni kamini, z jesenjo piknike na vrtu in hrano z žara zamenjajo hladni večeri. Dnevi so vse krajši in kmalu se v domovih začnejo prižigati sobni kamini in peči. Razlogov, da se odločimo za sobni kamin, je več kot dovolj: prvi - in niti najmanj ne zanemarljiv razlog - je ta, da so sobni kamini izjemnega videza in že s svojim izgledom polepšajo vsak prostor. Še pomembnejše pa je dejstvo, da so izjemno praktični - ogrevajo namreč ne le prostor, v katerem stojijo, temveč jih lahko priključite tudi na centralno kurjavo in ogrevate z njimi vse stanovanjske površine. Tretji razlog je cena - sobni kamini na pelete ali drva občutno zmanjšajo stroške ogrevanja, saj je ogrevanje na kurilno olje bistveno dražje. Četrti razlog je naravovarstven - z uporabo peletov, drv ali elektrike veliko manj škodimo svojemu okolju, kot s kurilnim oljem. Odločitev za sobni kamin je torej preprosta - razlogov je več kot dovolj!

CENIK SOBNIH KAMINOV

Sobni kamini na drva ali pelete

V podjetju Na pot d.o.o. vam ponujamo različne vrste sobnih kaminov - med tiste nekoliko bolj 'klasične' spadata sobni kamin na drva ali lesne pelete. Oboji so na voljo tako v povsem klasičnih izvedbah kot tudi v popolnoma modernih oblikah, tako da boste lahko kamin v prostor umestili ne glede na to, kakšen stil prevladuje pri vas. Tovrstni sobni kamini napolnijo dom s pristnim občutjem narave, ki ga lahko prinese le les. Naši kamini različnih proizvajalcev so resnično vrhunski preplet sodobne tehnologije s tradicijo in odgovornim odnosom do okolja.

SOBNI KAMINI IN DIMNIŠKE CEVI

Električni sobni kamin

Prav posebna in tehnološko dovršena različica sobnega kamina pa je električni kamin. Zanj ne potrebujete ne drv ne peletov, saj deluje na elektriko. Z njim lahko ogrevate prostor, lahko pa deluje tudi brez gretja, le kot čudovit vizualni dodatek prostoru. Električni sobni kamini lahko delujejo na daljinsko upravljanje, ponujajo možnosti efekta ognja brez gretja in celo izbiranje med učinkom oglja in drv. Kot vsak kamin pa v prostor prinesejo občutek topline in domačnosti.