Sanitarna keramika in sanitarna oprema podjetja Na pot d.o.o.

Podjetje Na pot d.o.o. predstavlja vrhunsko sanitarno keramiko in sanitarno opremo, ki bo popestrila in dopolnila vašo kopalnico. Ponujamo vam moderen dizajn, inovativne rešitve, estetske oblike kopalniške keramike ter napredne sisteme, ki bodo zadovoljili tudi stranke najzahtevnejših okusov.

Sanitarna keramikaPrednosti keramike za kopalnice

  • Enostavno čiščenje kopalniške keramike: sanitarna keramika je narejena iz izredno hvaležnega materiala, ki je primeren za praktično vsak prostor in se odlično obnese predvsem v kopalnici. Ena izmed največjih prednosti kopalniške keramike je gotovo enostavno čiščenje, saj površine ne vpijajo vlage in jih je mogoče enostavno očistiti z vlažno krpo in s čistili.

  • Vzdržljivost sanitarne opreme: keramika za kopalnice je ena izmed najbolj vzdržljivih materialov z dolgo življenjsko dobo. Sanitarna oprema je dobro odporna proti odrgninam in vlagi, v primeru počene keramične ploščice pa je mogoče le-to enostavno zamenjati, ne da bi bilo potrebno prenoviti ali zamenjati celotna tla. Kopalniška keramika je odporna tudi na agresivna čistila, tako da omogoča globinsko čiščenje in dezinfekcijo brez vidnih posledic oziroma poškodb na površini.

  • Prilagodljivost: sanitarno keramiko in sanitarno opremo lahko sestavite po svojem okusu, kombinirate posamezne elemente tako, da končen videz najbolje ustreza vašemu tipu kopalnice.

  • Cenovna dostopnost: sanitarna keramika za kopalnice je cenovno dostopna. Dobra izbira je tudi zaradi dolge življenjske dobe, kar pomeni, da se vam finančni vložek v celotno sanitarno opremo hitro povrne.

  • Estetika: sanitarna oprema podjetja Na pot d.o.o. združuje vrhunsko kakovost in sodoben dizajn. Posamezne elemente kopalniške keramike in opreme lahko tudi poljubno združujete in tako videz vaše kopalnice popolnoma prilagodite individualnemu okusu. Tudi stil šteje!

Katero sanitarno keramiko ponujamo?

Podjetje Na pot d.o.o. v svojem programu združuje celotno opremo za kopalnice. Po ugodnih cenah so vam na voljo standardne kopalniške kadi, masažne kopalne kadi, tuš kabine, kopalniško pohištvo, kopalniške armature, WC kotlički, keramične ploščice in sanitarna oprema, kamor sodijo WC školjke, umivalniki, bideji in tuš podstavki.

Kopalniška keramika priznanih proizvajalcev

Celotna sanitarna keramika in sanitarna oprema, ki jo ponujamo, je vrhunske kakovosti. Izpostavljamo keramiko Dolomite ter sanitarno keramiko Catalano. Keramiko Dolomite prepoznate po kvaliteti in eleganci enega izmed največjih proizvajalcev sanitarne opreme na svetu, ki je na slovenskem trgu poznano (in priljubljeno) že več kot 15 let. Sanitarna keramika Catalano v vašo kopalnico vnaša sodoben italijanski občutek za dizajn, čiste in ravne linije ter izjemno kvalitetno izdelavo vrhunske sanitarne keramike.

Sanitarna keramika ter celotna kopalniška keramika podjetja Na pot d.o.o. zagotavljata kvaliteto, ugodne cene in zadovoljstvo strank. Če je na vrsti opremljanje ali adaptacija kopalnice, se prepričajte tudi sami!

Na pot d.o.o. | Kopalniška keramika, sanitarna oprema, keramika za kopalnice - povezave do naše spletne strani: