Kuhinjske ploščice iz keramike prinašajo številne prednosti

Kuhinjske ploščice največkrat najdemo na steni med kuhinjskim pultom in visečimi omaricami ter na tleh. Keramične ploščice delo v kuhinji zelo olajšajo, saj so vzdržljive ter odporne na vlago in vročino, poleg tega pa jih je enostavno očistiti. Odločitev za ustrezne kuhinjske ploščice pa včasih ni ravno lahka. Svetujemo vam, da pri izbiri upoštevate predvsem velikost kuhinje, pa tudi videz ploščic in njihov namen. Prav tako pa se je pomembno zavedati, da visoka cena keramičnih ploščic še ne zagotavlja tudi njihove kakovosti.

Kuhinjske ploščice

Podjetje Na pot d.o.o. vam nudi kakovostne moderne kuhinjske ploščice, ki bodo vašo kuhinjo poživile in ji dodale pridih čarobnosti. Cena za kvadratni meter keramičnih ploščic je pri nas ugodna, na voljo pa so vam keramične ploščice za kuhinjo naslednjih vrhunskih proizvajalcev:

  • Marazzi
  • Vives
  • Laufen
  • Magica
  • Penaroya

Stenske ploščice za kuhinjo zaščitijo stene

Če imamo elemente kuhinje v temnih odtenkih, je dobro izbrati kuhinjske ploščice svetlejše barve - in obratno. Stenske ploščice za kuhinjo naj ne bodo preveč gladke in sijoče, sodobni trendi pa tudi priporočajo, da so ploščice na steni enake barve kot tiste na tleh. Tako se ohrani barvni minimalizem, še posebej če so kuhinjski elementi večbarvni, hkrati pa se ohrani tudi živahna barva sten. Če je možno, so na stenah sicer bolj zaželeni ožji formati. Kuhinjske stenske ploščice pogosto nadomestijo tudi različni mozaiki, ki so lahko keramični, stekleni ali pa izdelani iz naravnih materialov, kot so različni kamni, les ali kovina.

Kuhinjske talne ploščiceTalne kuhinjske ploščice - hrapavost preprečuje zdrse

V primerjavi s stenskimi morajo talne ploščice prenesti precej več obremenitev. Poleg tega je njihova površina bolj hrapava, da prepreči možnost zdrsa, kadar se ploščice zmočijo. In v kuhinji je to kar pogosto. Priporočamo vam torej nakup močnejših ploščic nevpadljivih barv in ne povsem gladke površine. Kuhinjske ploščice lahko položimo samo v prostor s kuhinjskimi elementi, lahko pa se nadaljujejo tudi v jedilni prostor, na hodnike, v kopalnice in ostale bivalne prostore.

Obiščite nas, saj gresta kakovost in cena keramičnih ploščic v našem podjetju z roko v roki. Naj naše moderne ploščice poživijo vašo kuhinjo. Vabljeni tudi na našo spletno stran!

Na pot d.o.o. | Kuhinjske ploščice, cena keramičnih ploščic - povezave do naše spletne strani: