Kopalniške ploščice - polaganje ploščic v kopalnici

Keramične ploščice za kopalnico kvalitetnih proizvajalev. Gradite ali prenavljate kopalnico in si želite kakovostne kopalniške ploščice? Vas je vsak cenik kopalniške opreme, ki ste si ga doslej ogledali, spravil v slabo voljo? Pa vendar je danes kakovostne keramične ploščice za kopalnico mogoče dobiti za sprejemljivo ceno. To vam zagotavljamo v podjetju Na pot, kjer nudimo odlične kopalniške ploščice in nasploh vrhunsko kopalniško opremo. Oglejte si cenik keramičnih ploščic in ugotovili boste, da je cena za kvadratni meter keramičnih ploščic zelo ugodna. Na voljo so vam ploščice za kopalnico naslednjih proizvajalcev:

  • Keramične ploščice za kopalnico Marazzi
  • Keramične kopalniške ploščice Vives
  • Keramične kopalniške ploščice Laufen
  • Kopalniške keramične ploščice Magica
  • Keramične ploščice za kopalnico Penaroya

Ploščice za kopalnico

Kopalniške ploščice - cenik zgolj informativen

Cene za kopalniške ploščice so navadno navedene po kvadratnem metru. Cenik je sicer zgolj informativen, saj je treba upoštevati tudi stroške polaganja keramičnih ploščic. Stroški polaganja so večji pri polaganju manjših ploščic. Tako vas lahko nakup cenejših in manjših keramičnih ploščic na koncu stane več kot nakup dražjih in večjih ploščic.

Cena polaganja ploščic je navadno sorazmerna s ceno ploščic. Če vas en kvadratni meter stane 10 evrov, boste tudi za polaganje odšteli podobno vsoto. Končna cena pa je odvisna tudi od prostora. Vaš strošek se namreč razlikuje glede na to, ali so površine ravne ali ne, in glede na to, ali gre za polaganje ploščic v kopalnici ali v katerem drugem prostoru. Povprečno boste za polaganje ploščic sicer odšteli nekje med 10 in 20 evrov.

Polaganje ploščic v kopalnici - naprej se položijo stenske kopalniške ploščice

Kopalniške ploščicePolaganje ploščic je delo, ki mora biti opravljeno natančno. Pred tem je treba površine dodobra pripraviti oziroma poskrbeti, da bo podlaga ravna, čista in suha. Polaganje ploščic v kopalnici poteka tako, da najprej položimo stenske ploščice za kopalnico, ki jih postavljamo eno ob drugo tako, da so vse v isti liniji. Pri tem moramo posebno pozornost nameniti prostorom, kjer bodo nameščeni radiatorji, in prostorom, kjer potekajo cevi. Ko so kopalniške keramične ploščice na steni položene, sledi polaganje talnih keramičnih ploščic. Le tako je namreč mogoče nadaljevati linijo fug med stenskimi ploščicami tudi na tleh. Za lažjo predstavo vam svetujemo, da ploščice, preden jih položite, zložite na tla.

Vsakokrat, ko položimo ploščico, moramo takoj odstraniti ostanke lepila in nečistoče, sicer se lahko zasušijo. Potem, ko smo položili vse kopalniške ploščice in se je lepilo posušilo, pa se lahko lotimo še fug med ploščicami.

Vabljeni na našo spletno stran, kjer se lahko prepričate o naših ugodnih cenah!

Na pot d.o.o. | Kopalniške ploščice cenik, polaganje ploščic v kopalnici, keramične ploščice za kopalnico - povezave do naše spletne strani: