WC kotlički modernega dizajna: nadometni in podometni kotlički vrhunske kvalitete


WC kotlički so nujna oprema v vsaki kopalnici, a izbira same izvedbe je v celoti prepuščena vam. Ponudba najrazličnejših WC kotličkov je dandanes tako bogata, da omejitev praktično ni …


Podometni kotlički so še posebej praktični v manjših kopalnicah


V zadnjem času so postali zelo priljubljeni t. i. podometni kotlički. To so WC kotlički, ki so v celoti vgrajeni pod omet, viden je le gumb za splakovanje. Odločite se lahko tudi za senzor, ki omogoča brezstično delovanje. Podometni kotlički so zelo praktična rešitev za manjše kopalnice, kjer je treba poskrbeti za funkcionalno opremljenost, obenem pa ohraniti zračnost prostora.

 

wc kotlički

 

V trgovini Na pot vam je na voljo podometni kotliček Geberit v različnih izvedbah. Podometni/vgradni kotliček Geberit se lahko pohvali z dostopno ceno in vrhunsko kakovostjo, ki pa ni presenetljiva, saj gre navsezadnje za izdelek svetovno priznanega proizvajalca kopalniške opreme z izjemno dolgo tradicijo. Nadpovprečno dolga življenjska doba in nemoteno delovanje sta torej zagotovljena, če se odločite za vgradni kotliček Geberit, podobno pa velja tudi za WC kotličke Liv, ki jih lahko prav tako najdete v naši ponudbi.

 

wc kotlički


Kakovostni WC kotlički različnih modelov po dostopnih cenah


Kopalnica ni zgolj »nujno zlo«, ampak jo lahko z nekaj domišljije spremenite v pravo oazo miru in sprostitve. Upoštevanje vse večjega pomena, ki ga ima kopalnica v sodobnih domovih, nas vodi tudi pri oblikovanju naše ponudbe. Inovativen, moderen dizajn, s katerim se ponašajo WC kotlički, ki so na voljo v naši trgovini, bo v vašo kopalnico vnesel eleganco, podobno pa velja tudi za našo ostalo kopalniško opremo.

 

 

VEČ O WC KOTLIČKIH TUKAJ

 

Kljub prestižnim artiklom pa se trudimo, da vam vseskozi zagotavljamo karseda dostopne  cene. Poleg kopalniške opreme vam je pri nas na voljo tudi centralna peč na drva in druge vrste peči ter vsa potrebna oprema za učinkovito in poceni ogrevanje.

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2C
Naslov
Tržaška cesta 513a
1351 Brezovica pri Ljubljani
Spletna stran
E-pošta
01 365 75 00
Seznam fraz
  WC kotlički, podometni kotlički
ZEMLJEVID