Kopalne kadi Kolpa San - kotna kopalniška kad dobro izkoristi prostor

Je na vrsti prenova kopalnice? Preizkusite kopalne kadi Kolpa San in si dovolite doživeti vrhunsko sprostitev. Prava kopalniška kad vas bo popeljala do pomiritve in užitkov, ki si jih boste želeli vsak dan!

Odločite se za kopalne kadi Kolpa Sankopalna kad

Kadi so ključni element vsake kopalnice. So dosti več kot samo prostor za umivanje, saj nudijo tudi udobje in sprostitev ob težkem dnevu. Nalašč so narejene tako, da zagotavljajo vrhunski komfort in estetsko privlačnost. Na voljo so najrazličnejši modeli, ki zajemajo preproste kot tudi zelo elegantne kopalne kadi v različnih velikostih. Najpomembnejša je njihova oblika, saj se mora prilegati prostoru, ki ga imate na voljo. Dobra varianta je na primer kotna kopalna kad, ki je lahko velika kljub majhnemu prostoru v kopalnici. Kopalne kadi Kolpa San so lahko tudi vgrajene v tla, kar jih naredi podobne malim bazenom. Na voljo so tudi kvalitetne in visoko tehnološke dovršene masažne kopalne kadi.

Moderna kopalniška kad za vsakdanjo sprostitev

Navadno so kadi narejene iz akrila ali kakovostnega jekla in emajla. Da bi čim bolje izkoristili prostor, ki je na voljo, se jih ponavadi vgrajuje v steno, kotno kopalno kad pa v določen kot kopalnice. Zelo praktičen dodatek so tuš paravani, ki omogočajo stoječe tuširanje, ne da bi močili prostora. Tako kot pri ostalih elementih kopalnice tudi tu prevladuje bela barva. Za vse ljubitelje estetike je na voljo možnost, da svoje kopalne kadi obložite s ploščicami, lesenimi oblogami ali čudovitimi mozaiki. Na ta način bo vaša kopalniška kad unikatna. V podjetju Na pot poskrbimo tudi za polaganje keramičnih ploščic.

Kotna masažna kadMasažne kopalne kadi za vrhunske užitke

Masažne kadi so idealne za vse, ki se želijo predajati globoki sprostitvi. Narejene so tako, da udobno zaobjamejo telo in omogočijo tudi dolgotrajno ležanje. Lahko so vgrajene v tla ali pa ob steno, tudi njihove dimenzije so lahko raznovrstne (za posameznike, za pare...). Masažne kopalne kadi se odlikujejo z visoko tehnologijo, ki pa ne ovira vrhunske estetike in udobnosti. Nekateri modeli so opremljeni s sugestivnimi LED lučkami, ki ustvarijo še posebno prijetno atmosfero. Največkrat ima takšna kopalniška kad na voljo različne programe masaže in možnost nastavljanja moči masiranja.
Pri nas so vam na voljo tudi sanitarne armature prestižnih blagovnih znamk, kot so Hansgrohe, Grohe, Hansa, Armal, Damixa in Fromac.