Keramične ploščice in druga keramika za kopalnice

Keramika za kopalnice zajema tako keramične ploščice za kopalnico kot tudi druge izdelke, ki jih imenujemo sanitarna ali kopalniška keramika, na primer straniščne školjke, umivalniki, kopalne kadi, bideji itd. V podjetju Na pot vam je na voljo tudi druga oprema za kopalnice, na primer cevni radiatorji, bojlerji, armature ... Naša keramika za kopalnice je izbrana pri najboljših svetovnih proizvajalcih, na primer sanitarna keramika Dolomite, Catalano, Hatria, Roca ... Kopalniška keramika naj bo vedno izbrana z razmislekom, saj je kopalnica prostor, ki ga navadno zjutraj najprej obiščemo, zvečer pa zadnjič pred panjem. Zato mora združevati značilnosti intimnega prostora, v katerem se dobro počutimo.

Keramične ploščice za kopalnicoKeramične ploščice za kopalnico

Kopalniška keramika oziroma keramika za kopalnice je v ožjem smislu razumljena kot keramične ploščice za kopalnico, v širšem pa zajema vse keramične dodatke. V podjetju Na pot so vam na voljo ploščice različnih velikosti in barv, od najsodobnejših do klasičnih. Trenutno so izjemno priljubljene keramične ploščice v imitaciji lesa, ki združujejo prijetno topel videz lesene talne obloge z vsemi prednostmi, ki jih ima keramika za kopalnice. Kopalniška keramika je kot vse keramične ploščice prijetnega videza, predvsem pa je zelo primerna za prostore z visoko vlažnostjo, trpežna in enostavna za čiščenje. Če pazljivo izbranim ploščicam dodate še primerne dodatke (kot je na primer sanitarna keramika Dolomite), bo vaša kopalnica prava oaza dobrega počutja.


Sanitarna keramika za kopalnice

Glede na to, kakšne ploščice ste si izbrali, lahko na primer keramične ploščice v imitaciji lesa, je smiselno izbrati tudi primerne dodatke. Sanitarna oziroma kopalniška keramika (straniščna školjka, kopalna kad, bide, umivalnik ...) lepo dopolnjuje videz celotnega prostora in nikakor ni zanemarljiva. Pravilno izbrani izdelki lahko keramične ploščice za kopalnico poudarijo ali dopolnijo, slabo izbrani pa ustvarijo neskladje. Keramika za kopalnice naj bo izbrana tako, da se lepo dopolnjuje. Pri izbiri vam bodo na vašo željo pomagali naši svetovalci.

Na pot | Keramične ploščice in druga keramika za kopalnice