Kamini na pelete za ugodno in praktično ogrevanje prostorov

Sodobni kamini na pelete so prinesli tisto praktičnost in funkcionalnost, ki so jo zahtevnejši uporabniki pogrešali pri tradicionalnih kaminih na drva. Ogrevanje na pelete predstavlja alternativen vir ogrevanja stanovanja, saj s to vrsto kaminov lahko ogrevate tako glavni prostor kot tudi sosednje prostore z naravnim kroženjem toplega zraka ali s pomočjo posebnega ventilatorskega sistema. V podjetju Na pot d.o.o. vam nudimo ventilatorski sistem priznanega proizvajalca. Slednji omogoča pritalni izpih toplega zraka, kar zagotavlja enakomernejšo porazdelitev toplote v stanovanju.

NAŠI KOTLI NA PELETE

Kamini na pelete Na pot

Kamin na pelete bo zadostil še tako zahtevnim estetskim željam

Kaj je tisto, česar peči na pelete ne morejo doseči v primerjavi s kamini na pelete? To je popolna integriranost v prostor, ki je tipična le za kamine. Kamin na pelete brez vidnega dimnika omogoča izgled vgrajenega kurišča kot dela zidu, ki nahrani čute in dušo. Kaminsko ogrevanje na pelete je posebno varčno, saj priskrbi dolgoročno akumulacijo toplote in visok izkoristek izgorevanja lesa. Kamini na pelete, ki jih ponujamo, omogočajo dnevno ali tedensko programiranje, njihova povprečna avtonomija delovanja pa traja od 2 do 4 dni. Ogrevanje na pelete inteligentni »know-how« povezuje z najstarejšim virom toplote, lesom. Moderna tehnologija današnjega kamina na pelete je uspešno posodobila in poenostavila uporabo obnovljive in okolju prijazne energije lesa.

OGREVANJE NA PELETE

Kamini na pelete - cenik naše ponudbe

Vse ljubitelje kaminov na pelete vabimo na našo spletno stran, kjer si lahko v miru ogledate fotografije, tehnične specifikacije in cenik vseh peletnih kaminov v naši ponudbi. Z ogledom spletnega cenika kaminov na pelete se lahko kadarkoli prepričajte o naši aktualni ponudbi kaminov, o cenah predstavljenih artiklov ter morebitnih akcijah. S kaminskim ogrevanjem na pelete boste vašemu domu pričarali udobje in toplino, ki bo prijala tako telesu kot umu. S toplim ognjiščem v dnevni sobi se bodo tudi ljubitelji sonca začeli veseliti prihoda hladnih dni.

Poleg kaminov so vam po ugodnih cenah na voljo tudi moderne in estetsko dovršene kaminske peči na pelete. Vabljeni k ogledu naše spletne strani.