Kamini - ugodna cena za kamin!

Kamini podjetja Na pot

Kamini za vse, ki bi radi uživali ob soju in barvah ognja? Sanjate o ognjišču v dnevni sobi, ki bi s svojo svetlobo polnil tako prostor kot srce? V kolikor si želite predvsem izgleda in čutnega vpliva kamina, a ne potrebujete dodatnega ogrevanja v stanovanju, potem vam svetujemo ogled izbora čudovitih kaminov pri nas na razpolago. V ponudbi podjetja Na pot d.o.o. so kamini različnih vrste modernih modelov, od ploskih stenskih kaminov in vgradnih kurišč do medijskih omar. Za vas imamo tudi detektor ogljikovega monoksida kaminov.

 

Kamin spoji sodobno komoditeto z lepoto ognjišča

Kamini so prepoznani po svoji enostavnosti: enostavni so za vgradnjo, vzdrževanje in upravljanje. Lahko jih  umestimo praktično v skoraj vsak prostor in ambient. Naš prodajni program vsebuje luksuzne kamine vrhunskih proizvajalcev. Pri izbiri  ne pozabite tudi na obnovo in montažo dimnih cevi kamina.

 

KAMINI NA DRVA NORDICA

 

Kamini podjetja Buderus

Podjetje Buderus je izumitelj modernih kaminov. Poleg tega nudi tudi široko izbiro kaminskih oblog, tako modernih kot klasičnih oblik. V kolikor ste ljubitelji ognjišč v stanovanju, vas vabimo, da preverite cenik  kaminov na naši spletni strani in se pozanimajte o trenutni akciji kaminov.

 Kamin Buderus na drva

 

AKCIJA KAMINOV IN KAMINSKIH PEČI

Kamini - cenik – kamini v akciji!

V podjetju Na pot d.o.o. imamo redne akcije luksuznih in drugih kaminov. Na naši spletni strani si lahko kadarkoli ogledate cenik kaminov, ki so vam pri nas na razpolago. Še danes si oglejte našo trenutno akcijo kaminov in se prepričajte o naši bogati ponudbi. Akcija velja za kamine na zalogi in razstavne eksponate.  Kamini v akciji so vam na voljo po kar 15 do 50% nižjih cenah. Ne zamudite ugodne priložnosti za čutno ugodje v bližini kamina. Nemudoma obiščite našo spletno stran in si oglejte, kateri so aktualni kamini v akciji. Z akcijo kaminov do še slajšega razvajanja ob čaru ognjišča!

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
VPRAŠAJTE NAS
B2C
Naslov
Tržaška cesta 513a
1351 Brezovica pri Ljubljani
Spletna stran
E-pošta
01 365 75 00
Seznam fraz
kamini, kamin, kamini cenik, kamini akcija, kamini v akciji, kamin akcija, cenik  kaminov
ZEMLJEVID