Preklopne čelade z dvižnim obraznim delom postale pravi hitPreklopna čelada

Preklopne čelade so čelade, pri katerih lahko odstranite oziroma dvignete spodnji del, ki pokriva usta in brado. S tem se preklopna moto čelada spremeni v odprto (jet) čelado. Zaprte preklopne čelade imajo enake lastnosti kot ostale zaprte čelade, s katerimi dosegate tudi višje hitrosti. Zaščita in udobje nista čisto nič manjša kot pri zaprtih čeladah, le cene so malce višje. Med motoristi so preklopne čelade zelo priljubljene, saj omogočajo, da v počasni koloni, ob krajšem postanku v mestu ali med dolivanjem goriva enostavno dvignemo spodnji del in se tako nadihamo svežega zraka. Čelade pa pri tem sploh ni treba sneti.


Za najboljše čelade veljajo moto čelade blagovne znamke Nolan, ki so na voljo tudi v motoristični trgovini Laba.

 

Preklopna čelada Nolan – kakovostna, varna in udobna moto čeladaPreklopna čelada Nolan

Čelade Nolan veljajo za najboljše čelade na svetu, saj dobro poskrbijo za varnost, poleg tega pa so izdelane po najnovejših standardih. Na testiranjih dosegajo izjemne rezultate, poleg tega pa zagotavljajo vse, kar vozniki od njih pričakujejo. V našem centru vam nudimo motoristične čelade Nolan za različne priložnosti - na voljo so integralne, hibridne, odprte in preklopne čelade.


Preklopna čelada Nolan je stilsko dovršena, anatomsko oblikovana in izjemno udobna, uporabniku pa nudi visoko stopnjo varnosti. Zaradi popolne izvedbe preklopne čelade Nolan v motociklizmu postavljajo nova merila.


Preklopna čelada Nolan N104 je namenjena najzahtevnejšim motoristom. Za odpiranje podbradnega dela je treba pritisniti na dva gumba (s palcem in kazalcem iste roke). Takšna zaščita preprečuje, da bi se moto čelada ob morebitnem padcu odprla. Vizir čelade se zapira samodejno, prezračevanje je dobro, notranja podlaga pa je snemljiva in pralna. Gre za lahko in tiho čelado neprimerljivega udobja, z nenavadno obsežnim vidnim poljem. Odlična izbira za uživaška pohajkovanja po podeželju ali za vožnjo na konec sveta.

Čelade Nolan so vam na voljo tako v našem prodajnem salonu v BTC City Ljubljana kot v naši spletni trgovini.

Vabljeni!

 

Moto center Laba | Preklopna čelada Nolan, moto čelada – povezave do naše spletne strani:
VPRAŠAJTE NAS
B2C
Moto center Laba Ljubljana
Naslov
PE Šmartinska 152
1000 Ljubljana
Delovni čas
PON - PET: 9.00 - 20.00 | SOB: 9.00 - 15.00 | NED: zaprto
Spletna stran
E-pošta
031 789 400
Seznam fraz
preklopna čelada nolan, moto čelada
ZEMLJEVID
DRUŽABNA OMREŽJA