Oprema za motokros naj bo čim bolj kakovostnaMotokros jopič

Moto center Laba je ena največjih trgovin z motoristično opremo. Bogat prodajni program sestavljajo motoristična oblačila in obutev priznane znamke Alpinestars, motoristične čelade Nolan, X-Lite, Grex in Nexx, ključavnice Abus, motorna olja Motorex in sončna očala Red Bull Racing. Moto oprema je primerna za prav vsako priložnost, naj gre za modno osveščene vsakodnevne uporabnike, za trdožive popotnike ali za dirkače v vseh motošportnih panogah. V pestri ponudbi se bo tako zagotovo našla tudi popolna oprema za motokros za moške, ženske in otroke.


Kakovostna oprema za motokros je v tem športu nepogrešljiva, saj nemalokrat prepreči zlome, odrgnine ali druge poškodbe. Še posebno nujna je uporaba motokros čelade, saj je ta namenjena zaščiti glave. Poleg čelade so za zaščito pomembni tudi škornji, ščitniki za komolce in kolena ter primerna motoristična oblačila. Motocross oprema v naši trgovini ponuja vse, kar motokrosisti potrebujete za svoj priljubljeni šport.

 

Motocross oprema brez motokros čelade ni popolnaMotokros čelada

Motokros čelade so oblikovane tako, da imajo na vrhu podolgovat senčnik oziroma ščit, spodaj pa tako imenovano motocross brado. Iz tega razloga ima motokros čelada tudi veliko vidno polje. Moderne off-road in cross čelade zelo dobro varujejo našo glavo, zato so tudi med najbolj priljubljenimi.  Zaradi prahu in ostale umazanije pa poleg čelade potrebujemo tudi zaščitna očala.


V naši prodajalni boste našli motokros čelade Nolan serije N52 (Smart in Dragon). Gre za lahko čelado, ki je primerna tudi za terenske vožnje, za enduro in supermoto. Tehnične in funkcionalne značilnosti čelade so bile razvite v dolgoletnem sodelovanju s priznanimi športniki. Skladnost oblike, teže in velikosti bo zadovoljila večino potreb terenskih motociklistov. Čelada se dimenzijsko odlično ujame s sodobnimi očali priznanih proizvajalcev, zato ne ovira dihanja skozi nos.

 

Oprema za motokros – oblačila in obutev

Za varen motokros so pomembna tudi kakovostna oblačila in obutev. Ponujamo vam motokros hlače Racer in Bionic Freeride, zaščitne jopiče Youth Bionic in Stella Bionic, motokros rokavice Weed Puller ter motokros škornje Tech. Motokros škornji Tech 7 so izdelani prav za neizprosen svet motokrosa.


Motocross oprema pa zadnje čase vključuje tudi ščitnike za vrat, saj lahko ti pri kakšnem hujšem padcu preprečijo trajnejše poškodbe. Eden takšnih ščitnikov je BSN PRO-ovratnica, ki je zelo lahka in trdna, njena uporaba pa je namenjena ravno motokrosu in terenskim vožnjam.

Kakovostna oprema za motokros bo učinkovito poskrbela za vašo varnost. Obiščite naš prodajni salon. Motocross oprema je na ogled tudi v spletni trgovini.

Vabljeni!

 

Moto center Laba | Motokros oprema, motokros čelade – povezave do naše spletne strani:
VPRAŠAJTE NAS
B2C
Moto center Laba Ljubljana
Naslov
PE Šmartinska 152
1000 Ljubljana
Delovni čas
PON - PET: 9.00 - 20.00 | SOB: 9.00 - 15.00 | NED: zaprto
Spletna stran
E-pošta
031 789 400
Seznam fraz
oprema za motokros, motocross oprema, motokros čelade
ZEMLJEVID
DRUŽABNA OMREŽJA