Motoristični nahrbtniki in moto torbe pridejo prav na daljših potovanjihMotoristični nahrbtnik Tech Aero

Dodatna motoristična oprema, kot so motoristični nahrbtniki in moto torbe, vam bo še kako prav prišla, če se odpravljate na daljše potovanje. Po zaslugi njihove prostornosti boste lahko s seboj vzeli dovolj prtljage. Motoristični nahrbtniki in torbe pa so tudi del prodajne ponudbe enega od  vodilnih in najbolj priznanih proizvajalcev motoristične opreme, oblačil in obutve Alpinestars.


Med pregledovanjem ponudbe v naši spletni trgovini vam bo zagotovo padel v oči motoristični nahrbtnik Tech Aero, ki ponuja polno mero zanimivih tehničnih rešitev. Ta nahrbtnik brez težav pogoltne 15'' prenosni računalnik, ima poseben predal za predvajalnik glasbe in odprtino za slušalke ter dodatno zložljivo vrečo za varnostno čelado. Prostornina nahrbtnika je prilagodljiva in obsega od 16 pa vse do 26 litrov. Uporabljeni materiali so zelo robustni, da vsebina v poletnem nalivu ne bo razmočena, pa poskrbi dodatna nepremočljiva plahta, ki jo preprosto raztegnemo prek nahrbtnika.


Na voljo so tudi motoristični nahrbtniki Charger, Roving in Defender kot najugodnejši motoristični nahrbtnik. Lahko pa se odločite tudi za vsestransko tank torbo.

 

Vsestranske moto tank torbe za dnevne izlete ali dolga popotovanjaMoto torba Transition

Tako kot motoristični nahrbtniki so tudi moto torbe Alpinestars izdelane iz vrhunskih materialov. V seriji Tech Aero je na voljo vsestranska 20- do 30-litrska magnetna tank torba za na rezervoar motocikla. Zgornji del je odstranljiv, tako da se torba lahko spremeni v motoristični nahrbtnik, na motociklu pa ostane le osnova z magneti. Na vrhu je prozorna, tako da boste med potjo lahko na hitro pokukali na zemljevid. Ima pa tudi poseben žep, iz katerega lahko ob deževju izvlečemo vodoodporno pokrivalo. Tudi sicer ima torba veliko žepov, med drugimi tudi s flisom podloženega, namenjenega shranjevanju sončnih očal. Za daljšo življenjsko dobo je na kritičnih delih ojačana, za pripenjanje na plastične in aluminjaste rezervoarje pa ima še dodatne varnostne pasove.


Še ena izjemno prostorna torba je Transition XL Ger Bag. Vanjo boste lahko pospravili vso potrebno opremo, pa bo še vedno v njej dovolj prostora.

Po vrhunski motoristični nahrbtnik Alpinestars v Moto center Laba. Vabljeni!

 

Moto center Laba | Motoristični nahrbtniki, motoristični nahrbtnik, moto torbe – povezave do naše spletne strani:
VPRAŠAJTE NAS
B2C
Moto center Laba Ljubljana
Naslov
PE Šmartinska 152
1000 Ljubljana
Delovni čas
PON - PET: 9.00 - 20.00 | SOB: 9.00 - 15.00 | NED: zaprto
Spletna stran
E-pošta
031 789 400
Seznam fraz
motoristični nahrbtniki, motoristični nahrbtnik, moto torbe
ZEMLJEVID
DRUŽABNA OMREŽJA