Pošlji povpraševanje

Toplotna črpalka zrak voda. Katero črpalko izbrati? Najboljšo po najboljši ceni.


Toplotna črpalka zrak voda za svoje delovanje uporablja zrak, ki je brezplačen vir energije. Ker se zrak nahaja povsod okoli nas, je smiselno to izkoristiti. In najboljši način za to je prav izbira črpalke zrak voda, ki deluje tako, da toploto iz enega vira premika v drugega, torej iz zraka v vodo. Verjetno ni potrebno poudarjati, da je to energetsko najbolj varčen in tudi najcenejši vir ogrevanja. Vsak, ki se odloča za nakup toplotne črpalke, se verjetno sprašuje, katero toplotno črpalko zrak voda izbrati? Naj vam pomagamo. Izberite najboljšo, ki jo po več kot ugodni ceni dobite v podjetju Airabela. Ponujamo vam različne toplotne črpalke (visokotemperaturne, nizkotemperaturne in hibridne). V naši ponudbi lahko najdete toplotno črpalko zrak voda 9 kW in druge. Podjetje Airabela je pooblaščen distributer klimatskih in ogrevalnih sistemov za stanovanjske in poslovne prostore, svojim strankam pa ponujamo visokokvalitetne oziroma najboljše klimatske in ogrevalne sisteme ter z njimi povezane storitve. Poleg prodaje najboljših toplotnih črpalk vam nudimo tudi strokovno svetovanje. Obiščite nas in skupaj bomo poiskali rešitev, katero črpalko izbrati za vas.


Učinkovite toplotne črpalke, ki omogočajo občutne prihranke, po neverjetni ceni


Naše toplotne črpalke so izredno učinkovite. Kaj to pomeni? Gre za razmerje med pridobljeno toploto in vloženim električnim delom. Pri izbiri moramo zato posebno pozornost nameniti predvsem učinkovitosti. Naše toplotne črpalke se izredno dobro obnesejo tudi v primeru, ko so zunanje temperature zraka zelo nizke, saj zrak vsebuje toplotno energijo, ki jo lahko s pridom izkoristimo z uporabo črpalke. Našo ponudbo toplotnih črpalk (9 kW in druge) si lahko ogledate na naši spletni strani, z veseljem pa vam bomo posredovali informacije o ceni in ostalemu, kar bi vas utegnilo zanimati.


Cena toplotne črpalke: nizka cena investicije za dolgoročne prihranke


Investicija v najboljšo črpalko zrak voda je zagotovo investicija, ki je ne boste obžalovali. Cena črpalke je ugodna, dolgoročno pa vam nudi občutne prihranke. Vgradnja črpalke 9 kw in ostalih je preprosta in hitra, saj vgradnja ne zahteva gradbenih posegov. Delovanje črpalke je skoraj neslišno, hkrati pa izjemno učinkovito.