Omare, omarice in regali za dnevno sobo

Omare, sedežne garniture in ostala oprema za dnevno sobo so pomembna odločitev, saj v dnevni sobi preživimo kar največ časa, kar pomeni, da oprema dnevne sobe krepko vpliva na naše počutje, naj si bodo to regali za dnevne sobe, omare ali raznolike omarice za dnevno sobo.

 

Oprema dnevne sobe – omare za dnevno sobo

Oprema dnevne sobe je sestavljena iz različnih polic, predalov, na voljo so tudi omarice za dnevno sobo, različni regali pa tudi vgradne omare z drsnimi vrati ali s klasičnimi vrati. Strokovni izris dnevne sobe vam nudi možnost vpogleda v končni izgled, hkrati pa lahko s programom poljubno premeščate opremo, da dosežete najboljši rezultat.

 

Omare za dnevno soboOmare in omarice za dnevno sobo ter regali za dnevne sobe

Omare za dnevno sobo z različnimi dizajni vam omogočajo, da izživite svoj stil in dizajn s številnimi barvami, lahko pa vam omara z ogledali pričara vtis večjega stanovanja. Regali za dnevne sobe in manjše omarice so odlična popestritev prostora, ki je funkcionalna glede na prostor in vaše potrebe. Najprej je potrebno narediti izris dnevne sobe, da bodo omare za dnevno sobo popolnoma prilagojene vašim željam. Pohištvo dnevne sobe v njih naj se ujema z ostalimi elementi, njihovimi barvami in materiali ter osvetljenostjo prostora. Naj vgradne omare po meri za dnevno sobo odsevajo vse vaše lastnosti, drznost, eleganco in izvirnost.

 

Omare za dnevno soboOprema in izris dnevne sobe – modernost in uporabnost

Izris dnevne sobe, ki ga za vas opravijo naši strokovnjaki, vam bo v veliko pomoč pri načrtovanju vašega dnevnega prostora. Danes je zelo moderna izbira vgradna omara za dnevno sobo oziroma t. i. omare za dnevno sobo po meri. Današnje pohištvo moderne dnevne sobe je narejeno v minimalističnem stilu. Moderna oprema dnevne sobe je narejena tako, da zavzema čim več za vas neuporabnega prostora (pri stropu, v kotih ..). Pri takem izkoriščanju prostora je nujen izris, da lahko jasno vidite, kako veliko prostora boste pridobili s pohištvom dnevne sobe po meri.

 

 

Modul pohištveni design | Omare ter manjše omarice za dnevno sobo, oprema otroške sobe, regali in ostala oprema dnevne sobe – povezava do naše spletne strani:
VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2C
Modul pohištveni design d.o.o.
Naslov
Podnanos 19
5272 Podnanos
Spletna stran
E-pošta
05 996 25 30
041 506 442
Seznam fraz
omare za dnevno sobo, regali za dnevne sobe, pohištvo dnevne sobe, oprema dnevne sobe, omara za dnevno sobo, izris dnevne sobe, omarice za dnevno sobo
ZEMLJEVID
DRUŽABNA OMREŽJA