Vedeževalka naj vas usmeri na pravo in svetlo pot

Vedeževalka, jasnovidka, mojstrica reikija in življenjska svetovalka Dragica sem tu za vas, da vas usmerim čez življenjske ovire, odgovorim na vsa pomembna vprašanja, ki se tičejo ljubezni, zdravja, družine, kariere ter vas usmerim proti svetli prihodnosti.

 

Prerokovanje iz kartPrerokovanje iz kart, ko se znajdete v slepi ulici

Vedeževalka se za vpogled v prihodnost najpogosteje poslužuje prerokovanja iz kart. Prerokovanje iz kart je starodavna metoda za svetovanje-vedeževanje, saj nas opozarja na dogodke iz preteklosti predvsem pa na možne ovire, ki vas čakajo v prihodnosti. Za prerokovanje iz kart lahko vedeževalka uporablja igralne karte, tarot karte, ciganske karte ali angelske karte. Pri prerokovanju iz kart lahko za vedeževalko pripravite konkretna vprašanja lahko pa za vas izvedem tudi svetovanje – vedeževanje, ki se nanaša na bolj splošno dogajanje v vaši prihodnosti. Ko se znajdete v nezavidljivem položaju ali slepi ulici v življenju vam priporočam, da se mi zaupate, vedeževalka vas namreč lahko usmeri na pravo pot. Ne zatekajte se k vedeževalki, ki vedežuje zgolj iz ene vrste kart. Za vas lahko po vaši izbiri izvedem prerokovanje iz angelskih kart, vedeževanje z remi kartami ali tarot kartami.

 

Vedeževalka, z znanjem vedeževanja z remi kartami

Vedeževanje z remi kartami je sistem, ki se ga marsikatera vedeževalka ne poslužuje, saj igralne karte nimajo slikovne podlage, pač pa odgovore na vaša vprašanja kažejo s pomočjo simbolov in številk. Sama se lahko pohvalim z znanjem vedeževanja z remi kartami, ki zame ne predstavlja nobene ovire pri  branju odgovorov.  Vedeževanje iz remi kart je že mnogim strankam razkrilo in pomagalo prihodnost vzeti v svoje roke. Pomagam vam, kako se odzvati in premagati ovire na vaši poti, se povezati z vesoljem ter dobiti jasne odgovore na vaša vprašanja. Pokličite me ali se naročite, izberite svoje karte in s celovitim branjem, ki ga bom izvedla, skupaj poglejmo v prihodnost.

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2C
Spletna stran
Seznam fraz
vedeževalka, vedeževanje z remi kartami, prerokovanje iz kart