Rustikalne kuhinje Pristavec vsak dom obogatijo z domačo toplino

Rustikalne kuhinje lahko modernemu domu podajo klasičen, topel pridih. Družinsko podjetje Pristavec nudi izjemno izbiro kakovostnih rustikalnih kuhinj po meri. Mizarsko podjetje slovenskega izvora izdeluje kuhinje po naročilu za individualne potrebe vsake stranke. Kolekcija je osnovana na moderni kuhinjski opremi ter aparatih. Stilistično je oblikovana in obogatena tako, da bi v vsakemu domu pomagala pričarati rustikalno vzdušje. Veliko pohištvene opreme je obdelane ročno.

Rustikalne kuhinje po naročilu za najrazličnejša pričakovanja

Rustikalne kuhinje po naročilu so izrisane za specifične potrebe uporabnika, hišne postavitve in dogovorjeni cenovni razred. Stranka se lahko za vgradnjo dogovori osebno ali kar prek Pristavčeve uradne spletne strani. Kombinirati je mogoče raznolike pohištvene elemente, postavitev v prostoru in barvno shemo. Stranka se z najrazličnejšemi skrbmi ali vprašanji lahko obrne na strokovnjake z večletnimi izkušnjami.

Morda najpomembnejša je izbira kvalitete lesa. Rustikalne kuhinje po meri je mogoče oblikovati iz lesa smreke, jelke, hrasta, jesena, češnja ali oreha. Po želji si stranka lahko izberi tudi drug material. Vrsta lesa bo končno vplivalo tudi na izgled in barvo kuhinje, na kar je potrebno pri izbiri upoštevati. Podjetje Pristavec je specializirano za delo z lesom. Zagotavljajo kvalitetno obdelan material z dolgo življenjsko dobo. Ves material je posebno obdelan z zaščitnimi sredstvi pred hitro obrabo in umazanijo. Mnoge stranke si rade izberejo material, ki je dodatno obdelan, da bi zagotavljal lažje čiščenje in odstranjevanje maščobne umazanije. Priljubljeni so naravni premazi in barvila na vodni osnovi. Les je mogoče zaščititi še z naravnim voskom ali raznolikimi laki.   

Rustikalna kuhinja po meri je oblikovana po zahtevah stranke

Družinsko podjetje se specializira za individualne izdelave rustikalnih kuhinj po meri. Vsi projekti so individualno izrisani in izdelani. Služijo osebnim željam in potrebam vsake posamezne stranke. Kuhinje so oblikovane posebej glede na prostorske omejitve – velikost in oblika prostora, postavitev oken ter vrat, višina stropa. Velik vpliv na cenovni razpon vgradnje bo predstavljala prvotna tehnična postavitev električnih in vodnih priključkov. Najučinkoviteje je kuhinjo izrisati z tehničnimi značilnostmi prostora v mislih. Po želji stranke je vsekakor mogoče predelati priključno opremo, da bi služila strankinim pričakovanjem.  

Rustikalne kuhinje po naročilu

Rustikalno moderne kuhinje

Klasične rustikalne kuhinje iz lesa zaščitenega z naravnim voskom

Klasične rustikalne kuhinje so mnogokrat izdelane iz kvalitetnega masovnega pohištva iz lesa. Masivni leseni pohištveni elementi nikoli niso iz stila. Prav tako zagotavljajo dolgo življenjsko dobo. Vzdrževanje je enostavno in ne zahteve nobenega posebnega truda. Naročila je mogoče izvesti v različnih stilih, oblikah in velikosti. Za zapiranje predalnikov so na voljo najsodobnejši sistemi za mehko zapiranje, ki preprečujejo loputanje in poškodovanje opreme.

Mizarstvo Pristavec zagotavlja kvalitetni leseni material za izdelavo vseh projektov. Mogoče se je dogovoriti tudi za izdelavo iz iverala, ki je cenejša. V tem primeru je iz lesa narejena le zunanjost kuhinje. Ta odločitev zagotavlja nizko končno ceno, a izvrsten, privlačen izgled. V zadnjih letih je priljubljena izbira izgled ožganega lesa.

Rustikalne in moderne kuhinje – kombinacija sodobne opreme in stila

Ne glede na stilski izgled kuhinje, naj bo to rustikalni ali sodobni, je pri Mizarstvu Pristavec ključnega pomena kvaliteta materiala in izdelave. Izbrana pohištvena oprema je največkrat izdelana iz lesa, pri obdelavi pulta pa so najbolj priljubljeni granit in ultrapas. Mogoča je prav tako izbira pulta naoljenega masivnega lesa, pri čemer je ključna vodoodpornost in čvrstost izbranega lesa. Izbrano površino je nato mogoče lakirati za privlačnejši izgled in zaščito. Stranka lahko izbira med mat, pol-mat in sijočim izgledom.  

Pri Mizarstvu Pristavec je mogoče naročiti kvalitetne kuhinje v tako sodobnem kot rustikalnem slogu. Vse popularnejše so najrazličnejše kombinacije obeh stilov oblikovanja. Kuhinja sodobnega izgleda z masivnim pohištvom iz češnjevega lesa je takoj poživljena. Rdečkast odtenek češnjevega lesu poda sodobni kuhinji toplino domačnosti ter ustvari prijeten občutek udobja.